Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Minecraft Pixel World - SURVIVAL [DEDYK] [24/7] [Minecraft 1.8.1]

Aeero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer Minecraft Pixel World [sURVIVAL]

1.8.1

Parametry:

Procesor: Intel® Xeon® CPU W3520 4x 2x 2.66+ GHz

Pamięć RAM: 24GB DDR3

Macierz dysków: 74TB SATA III

Łącze: 100 mbit nielimitowane

IP serwera

s20.csrv.pl:19839

Dane Serwera

• Moby - ON
  • Nether - ON
  • Zwierzaki - ON
  • Serwer - 24/7
  • Mod - CraftBukkit 1.8 + Mineshafter
  • WL - OFF
  • No-Premium - ON (mozna grac posiadajac pirata)
  • 20 slotow

Lista Pluginow:

• WorldGuard
  • WorldEdit
  • iConomy
  • AuthMe (/register, /login)
  • Essentials (warpy, home, itd.)
  • Lockette (prywatne skrzynki)
  • ChestShop
  • Craftbook (dla vipow)

ADMINISTRACJA

1. Aeero H@
  2. WuHaj
  3. Ghost
  4. KowalxD97

Dodatkowo na serwerze mozliwe jest kupno konta VIP poprzez SMS.

VIP dodatkowo posiada darmowe 3 Chestowe sklepy na /warp sklep, diamentowe EQ (armor + narzedzia), 2 cuboidy 50x50, mozliwosc tworzenia bram, mostow, wind, itp, 5x /sethome

W celu zakupienia konta VIP nalezy skontaktowac sie z H@ serwera:

GG 4709808

Opublikowano

Server bardzo przyjazny admini to mądrzy,rozsądni ludzie ;)

Polecam bardzo serdecznie ;)

PS:Gram na nim i bardzo mi się podoba ;)

Tak więc ZAPRASZAM! :rolleyes:

9pnux1.png

Chętnie Ci pomogę pisz PW lub GG

Opublikowano

Akurat Bed_Boy to nie multi konto... chcesz sprawdzic? wejdz na serwer i pogadaj z nim...

A sa takie komendy zeby chociaz troche ulatwic graczom gre. Nikt nie karze ci grac na tym serwerze :D

Pozdrawiam Aeero

Opublikowano

@Up dobrze mowi :) jak ci sie serwer nie podoba to go nie niszcz,nie komentuj tylko wyjdz idaj spokoj :)

Nie zależy mi na twojej opinii o mnie , skoro nawet mnie nie znasz :)

ForceKid

87016652.png

Opublikowano

czesc bardzo bym chcial dołączyć do serva ale pisze mi please register with "register password gdzie wpisac to hasło ?? :( :(

Haslo nalezy wpisac na czacie serwer w taki sposob:

/register <twoje haslo>

pozniej, za kazdym razem jak dolaczysz do serwera musisz wpisac:

/login <haslo podane podczas rejestracji>

Opublikowano

Haslo nalezy wpisac na czacie serwer w taki sposob:

/register <twoje haslo>

pozniej, za kazdym razem jak dolaczysz do serwera musisz wpisac:

/login <haslo podane podczas rejestracji>

dzieki i plusik

Opublikowano

Serwer narazie jest na WL poniewaz uszkodzil sie w jakis sposob plugin worldguard przez co musialem zalozyc WL

Kiedy serwer ponownie bedzie online dam znac

Opublikowano

White List jest tylko na obecna chwile, kiedy naprawie blad bedzie bez WL. Mam nadzieje ze do weekendu uda mi sie to naprawic. Przepraszam za problemy. W przyszlym tygodniu jesli uda mi sie naprawic go do tego czasu serwer bedzie mial 20 slotow ;D

Opublikowano

Serwer stoi od wczorajszego popoludnia, zapraszam do gry. Tak jak obiecalem dzisiaj serwer zwiekszy swoje sloty do 20.

ZAPRASZAM do wspolnej gry

Opublikowano

Nazwa survival jest tylko dla pokazu bo tak na prawde to jest FREEBUILD. Do tego zero ogarnięcia i kultury u adminów, rozdają bany za nic.

Opublikowano

Po pierwsze to jest to survival ze spawnem i sklepem, tylko to jest zwiazane z FB no i statecznie za FB mozna uznac cuboidy. Po drugie, nie uznaje spamu na serwerze wiec poszedl ban. Po trzecie kiedy zauwazyles brak kultury u administracji?...

Jesli nie podoba ci sie serwer to chociaz nie wstawiaj opinni zlych zeby ludzi zniechecic.\

Powiem ci jedno, nie lubisz grac na takich serwach nie graj i nie komentuj... jakos nikt inny nie napisal zlej opinii, dlaczego? bo to twoja opinia jest nieprawdziwa...

Opublikowano

Prędzej freebuild związany z survivalem. Spamu nie bylo. Brak kultury był wtedy kiedy administracja napisala ,,pierdol sie" i ,,zamknij morde". Nie moge już wyrazić własnej opinie na temat tego ,,survivalowego" serva, napisałem samą prawde!.

Opublikowano

Od kiedy dwie budowle swiadcza ze jest to FB??? I nie klam tutaj ze ktos klnie bo tak nie bylo... a spam byl, caly czas koles spamowal ze to jest FB wiec dostal bana. Rozumiem ze wyrazasz swoja opinie. Zrozumial bym gdybys napisal cos w stylu "nie podoba mi sie server bo jest podobny do FB" ale nie bede tolerowal czegos takiego typu: "dajecie bany za nic" "administracja jest niekulturalna" bo jest to nieprawda. A swiadkami sa gracze... mysle ze oni wiedza swoje i nie zraza sie do dalszej gry.

Opublikowano

Złodzieje przecz z komuną!.Niech żyje WOLNA POLSKA bez komunistycznej, niekulturalnej, bluzgającej administracji która niie ma tyle odwagi żeby sie do tego przyznać. Nie było nawet ostrzezenia tylko zwykłe komunistyczne ,,pierdol sie" i ,,zamknij morde"

Opublikowano

O nie tak napewno nie bylo, zreszta skonczmy ten temat bo widze ty trzymasz swja strone a ja swoja, zeby to rozstrzygnac potrzebujemy graczy a takowi sie pewnie tutaj niewypowiedza. Mysle ze ci co czytaja te komenty to wiedza swoje i kiedy wejda na serwer sami zobacza jaka jest prawda

pzdr dla Ciebie kolego i milego dnia ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...