Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z dworu i zobaczyłem ku mojemu zdziwieniu że moje 2 odpalone silki nie odpowiadają... weszłem więc do menadżera zadań żeby zerknąć czy na serio miałem zwiechę... menedżer pokazywał mi że silki oba są uruchomione... ale nie mogłem nic z nimi zrobić... więc wyłączyłem je i chciałem od nowa wbić się na serwery... gdy chciałem je włączyć czy to przez loadera czy t przez zwykłego clienta to wyskakiwały mi 3 takie błędy... o co chodzi??? czy mi się tylko wydaje czy coś z kartą graficzną???

btw. żadna gra mi się wogole włączyć nie chciała czy to cabal czy to CoD 2... : /

HELP PLS!!!!!!

Parametry mojego kompa to:

Karta graficzna GeForce 5200 128Mb

RAM 1,5Gb

Procek Intel Pentium 4 2,8 GhZ

http://img268.imageshack.us/img268/7432/silkbdy3.png <- błędy

Opublikowano

jakiego bota uzywasz? jezeli uzyawsz srokinga to on duzo wiecej pamieci zzera a masz tylko 1,5gb (na srokingu jeden silk ma kolo 500-600 zuzycia) wiec jak miales jeszcze jakies gg czy itp to moze to spowodowalo zwieche. Zresetuj kompa nastepnie daj na Start>Akcesoria>Narzady Systemowe>Defragmentacja dyskow i zdefragmentuj swoje dyski moze to cos pomoze bo od czasu do czasu trzeba to robic.

pzdr

sygna1o.jpg

Opublikowano

dzięki za porady... :)

wiem że to antyk ale potrzymam go jeszcze z 10 lat i oddam do antykwariatu lub muzeum a wezmę za niego może jakąś grubszą kaskę... ;):D

srokinga używam aczkolwiek baaardzo żadko... teraz silki tylko uruchamiam przez testosterone i zostawiam je na taxi (bo farmie na ongach) ale wtedy wylaczam wszystkie efetky skilli itp. nawet grafike na low ustawiam wszystko... komp mi teraz spokojnie dzwiga 2 silki, i nawet sobie film moge obejrzec przez neta... wiec nie jest tak zle....

boczna część obudowy mam odkręconą żeby się nie przegrzewał...

zastosuje się do poleceń.. teraz jbc. wszystko mi normalnie chodzi i działa to pewnie mi się karta przegrzała wtedy...

CLOSE TOPIC PLS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...