Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]usunięcie bug na email

I*N*F*E*R*N*O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

przejdę od razu do rzeczy otóż to chciałbym aby zostały usunięte wszelkie bugi na email z tego forum ponieważ każdy może go sobie zobaczyć

każdy nawet 12 latek może ukraść za pomocą niego konto

i chcę aby usunąć ze wszelkich tutków tematów ten bug

alę czasem on jest potrzebny do szczytnych celów więc wymyśliłem że tu wpisze gg osób znających bug i którzy są zaufani i żeby każdy mug do nich napisać i poprosić o pomoc

I*N*F*E*R*N*O: 38271041

daniel11l: 13135220

:P

Edytowane przez I*N*F*E*R*N*O
Opublikowano

Sory za odpowiedź , ale nie mogłem się powstrzymać :)

Grunwik , zobaczymy jak będziesz śpiewał jak ci właśnie tym konto ukradną.

Ja także jestem za usunięciem tego , to może zobaczyć dosłownie każdy , każdy i jeszcze raz każdy. Podasz koledze pasy , żeby ci zrobił wrotka , jutro wyskakuje bląd iż złe pasy ...

Opublikowano

Sory za odpowiedź , ale nie mogłem się powstrzymać :)

Grunwik , zobaczymy jak będziesz śpiewał jak ci właśnie tym konto ukradną.

Ja także jestem za usunięciem tego , to może zobaczyć dosłownie każdy , każdy i jeszcze raz każdy. Podasz koledze pasy , żeby ci zrobił wrotka , jutro wyskakuje bląd iż złe pasy ...

Nie śpiewam po 1 :). To od sekhmenta zależy czy usunie czy nie. Passy do konta podajesz na własną odpowiedzialność, jak ci zarąbie, twój problem :).

Opublikowano

Głupi pomysł. Bug to bug. I nie pisze się "mug" tylko "mógł" :P

Konto można ukraść tym bugiem tylko wtedy, gdy ktoś zna Twój sid, a tylko głupi podałby swój sid.(Wszystko jest na oficjalnym forum)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano (edytowane)

75% graczy nie wie co to sid :D

i coś widze piotreks34 że ci coś złego wyżondził ten bug bo zawsze jesteś przeciwko niemu :rolleyes:

Opublikowano

@Up

Nie nasz problem, zreszta sa lepsze sposoby na hacking kont, niz zebranie o SID :>

Opublikowano

@up prosty key loger,

@nie tyle coś mi zrobił , lecz wiem co on może zrobić. (Ci co grają na pl3 będą wiedziec ocb). Pamiętacie słynego mydełka , i jak mu 2 konta zajebali ? Prostym keylogerem , póżniej tylko bugiem na email i po sprawie.

Opublikowano (edytowane)

a ja powiem jak sie zabezpieczyć od buga:)

dodajemy darkorbit do swoich gier na faceuku i bendziemy mogli nawet po zmianie pasów sie zalogować logujemy sie bieżemy sid i wtedy bugiem :)

piotreks masz gg jak masz to wyślij mi na priwate :D

i gurwik nie zamykaj

Opublikowano

a ja powiem jak sie zabezpieczyć od buga:)

dodajemy darkorbit do swoich gier na faceuku i bendziemy mogli nawet po zmianie pasów sie zalogować logujemy sie bieżemy sid i wtedy bugiem :)

piotreks masz gg jak masz to wyślij mi na priwate :D

i gurwik nie zamykaj

yyyy jak mam sie niby przez facebooka zalogować? :D Nieznam sie na tym,pomoz jak mozesz,daje + czy - co tam wolisz :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...