Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak z updatowac plik mugshot ?!

Mr.Matiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robisz tak:

wbijasz na tą postać której chcesz mieć zdjęcie i klikasz Play Now <-- wtedy ci właśnie robi zdjęcie

potem możesz od razu anuluj kliknąć ;P

Opublikowano

zrobilem tak : odinstalowalem i zainstalowalem bfh od nowa . I teraz nie ma tego pliku o co chodzi : / (robie tak jak mówicie)

Reinstall nic nie zdziała... Musisz normalnie wejść na postać i powinien być mugshot w folderze... Może patrzysz do starego folderu z grą? np. masz na C:\Program Files\EA\BFH a szukasz mugshota w folderze D:\Gry\BFH bo tam miałeś grę zainstalowaną i są pozostałości po niej. Musisz szukać w dobrym folderze, wszystkim działa jak wejdziesz w postać to powinien już być mugshot w folderze XXX\Battlefield Heroes\mods\bfheroes nie wiem co robisz spróbuj może od nowa...

Opublikowano

Wszystko robie jak piszecie . Wchodzilem na wszystkie postacie z Konta a mugshot'a nie ma ;(, Sprawdzalem w dobry folderze bo tamten usunełem . Nie wiem o co chodzi .!

Opublikowano

Jak Ci możemy pomóc skoro wszystko normalne tobie nie działa... Chyba tylko ty jesteś wyjątkowy na całym świecie i nie robi Ci mugshotów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...