Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania.pl [REAKTYWACJA] [DEDYK]

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6_l1.png

Zapraszamy na kolejną odsłonę

Minemania.pl

Serwer działa już na wersji 1.0.0

Więc zapraszamy wszystkich graczy do wspólnej gry.

Unikalne pluginy

Unikalna mapa

Trwa nabór na Mod/Admin

Wymagania:

Teamspeak3 - sprawny mikrofon

Wiek - od 15

Podstawowa znajomość komend

s1off.png

Wszystko działa na porządnym sprzęcie

I7 8x2.66

24 GB Ram

2 TB HardDrive

100 Mbit łącze

Moby - ON

PVP - Tylko na mapie surowcowej.

Slotów - 250

Typ - Surwiwal + FB

P.S. Aktualnie oczekujemy na zmianę dnS pod nasze domeny.

Serdecznie Zapraszamy

//sygnatura niezgodna z regulaminem

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ta sama minemania na pewno nie jest. jest to nowa minemania, reaktywacja serwera s1.

Na wszystko nastał czas, niestety ja już nie mam czasu na takie zabawy.

Serwery MineMania zawsze były na szczycie i ten też taki będzie. Jest to oficjalny serwer minemani. Wrócił z nową ekipą, stara się posypała niestety, no ale mało kto by wytrwał przez tak długi okres czasu. Pamiętacie początki MineMani? Wszystko zaczęło się 8 maja 2011 a do upadku doszło przy 1.7, bo były problemy z pluginami i kompatybilnością z starymi danymi.

PS. Ktoś chciałby cofnąć się parę miesiecy w czasie? Mapka serwera starego nadal jest i wszystko jest zachowane. Jeśli ktoś jest zainteresowany to napiszcie tutaj w tym temacie, a udostępnie(Ale uwaga, to grubo ponad 3 GB!). Miejmy nadzieje, że ta mapa będzie jeszcze bardziej zajebista niż ta poprzednia.

Ku chwale MineMani!

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Panowie, koniec, już spokój, to tylko gra, dajcie na luz...

Co do serwera to nawet mamy jeszcze stary serwer minemani, ale już od dwóch miesięcy się marnuje, bo nie ma się kto tym zająć.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Serwer żałosny dostałem bana za własną opinię.

Poza tym 1fps na spawnie i mega lagi przy poruszaniu się.

A korn nie ma 31 lat tylko max.15 w dodatku jest nie ogarnięty.

Nie polecam tego serwera.!

:)
Opublikowano

Głupi serwer wolałem ten starą minemania ze starą ekipą a ten serwer ma LAGI tak własnie tak przeteleportowałem się do Poligonu i nie moge wyjśc z dziury bo takie lagi ze jak wychodze to mnie z powrotem do tej dziury tp ; /

Pomogłem? daj plus.png

Opublikowano

Kurwa ludzie ogarnijcie się wpierw do Spixxel'a Spixxel nie mam nic do ciebie ale powoli jesteś dziwny masz 13 lat i rozumiem że możesz być nie ogarnięty ale bez przesady ... . teraz do Dragona Dragon nie rozumiem czego się czepiasz pewnie nawet nie wbiłeś na ten server nie wypowiem się o innych bo po prostu to debile które się zgadały (nie mówie o PexUpl ,Korn27)

TERAZ KURWA MÓWIĘ DO LUDZI Z TMC CZY WAS POPIERDOLIŁO ? BO Korn nie namawiał swoich ludzi do tego żeby w waszej reklamie spamowali jaki laggi są A ŻE KURWA WAM NET NIE WYTRZYMUJĘ TO NIE Korna WINA

WIĘC SIĘ OGARNĄĆ Spixxel zdeltuj swoje posty z kolegami bo one nie mają sensu

Rozumiem że między wami jest wojna ale pora ją skończyć co wam ona daję przez wasze komentarze oba servery zniechęcają do tego żeby grać Spixxxel po co tu się wypowiadasz ? jak sam nie jesteś ogarnięty Korn dobrze robisz że bronisz swojego server'a i tak dalej ale po co ta wojna była może fuzja i co z niej było gówno więc teraz radzę Kornowi i Spixxelowi zakończyć to Spixxel zachowujesz się jak ostatni dupek zniszczyłeś u Korna budowle i jeszcze tu masz czelność się wypowiadać bez jaj .

Będę tutaj pisał posty do czasu aż się nie ogarniecie ! .

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Ten serwer nie jest płaski w przeciwieństwie do wielu innych, cały czas jest też online.

Na naszym serwerze znajduje się kilka ciekawych miast.

Frekwencja graczy dopisuje.

Jest całkiem nieźle rozwinięty system handlu przedmiotami pomiędzy graczami.

Obecny właściciel serwera utrzymuje stały kontakt ze swoim poprzednikiem w kwestii utrzymania ruchu na s1.minemania.pl zarządzania nim od strony technicznej itp.

Generalnie często można się spotkać z pozytywnymi opiniami na temat prezentowanego serwera.

P.S.

s1.minemania.pl nie zmniejsza ciągle dostępnych slotów dla graczy. Nie ma też tutaj utrudnień po stronie graczy związanych z załączoną funkcją "stop lag"

War... War never changes...

Opublikowano

Serwer minemanii po reaktywacji zmienia się dla was z każdym dniem.

Na każdego nowicjusza na tym serwerze czeka wiele ciekawych niespodzianek, w godzinach szczytu, by komunikacja pomiędzy graczami była płynna, można korzystać z TeamSpeaka3: s1.minemania.pl

Na serwerze przez weekendy i święta pojawiają się eventy, mocno urozmaicające rozgrywkę. W razie problemów każdy może prawie od razu otrzymać pomoc w ich rozwiązaniu ze strony administracji przez chat, system ticketów lub bezpośrednio w czasie rozmowy przez TS (także na czacie).

Ogólnie panuje ożywiona atmosfera, co sprzyja nawiązywaniu nowych, niejednokrotnie ciekawych znajomości.

War... War never changes...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...