Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak polepszyć grafikę we frapsie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dawna mam ten sam problem. A mianowicie, chodzi oto, że jak nagrywam frapsem filmy na Metin2 to filmy wychodzą pikselowate. Mam ustawienia jak wszędzie każą. Wersja zhakowana. Bardzo bym prosił o dokładną pomoc o co chodzi i czy mógł by przesłać swojego frapsa lub ustawienia. Obrabiam filmy za pomocą Sony Vegas 9.0 (Jeżeli post w złym dziale to sorry)

Link do przykładowego filmu:

Z góry dzięki !

Opublikowano

To nagraj cos teraz z metina,ale w folderze metina ustaw w pliku config rozdzielczosc 1280X720.jest to rozdzielczosc pod HD wiec obraz bez HD powiniem byc cool.w frapsie ustaw to 29, cos tam fps lub 30 bo nie wiem jak dokladnie jest

napisz czy jak cos nagrasz to masz lepszy obraz

Opublikowano

Renderujesz w sony vegas?? I Ci nie wychodzi, a moje pytanie czy renderujesz w HD? To wszystko zależy od tego w jaki sposób renderujesz. Aby zapisywać filmy w HD potrzebny jest tylko QuickTime nie powiem co i jak bo nie mam jeszcze sonyvegasa ale jak robiłem filmy do nic w frapsie nie dawałem tylko w sony vegas klikałem Render As i w opcjach dawałem full hd. Mój kanał na YouTube: kurosaki2222 możesz zobaczyć jak mi to wychodzi.

Opublikowano

Dzięki za pomoc i chęci do all :) Problem był z Renderowaniem. Jeszcze raz dzięki :P Topic Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...