Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuje osoby, która będzie menadżerem na taxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jako, że ten temat:

To jest ukryta treść, proszę

jest zamknięty, odważyłem się założyć nowy . Serwer to Hercules. Posiadam Wizard/cler 101 lvl z magic staffem. Niestety nie jestem FF, lecz raczej będziej dobrze. Otóż mam zamiar zrobić nową postać ( nukera ). Cały czas mam zamiar nim jechać na gapie -9, ew. będę robił dlvl w dh cave. Poszukuję zaufanej osoby, która mogłaby być menadżerem na moim taxi. Niestety nie jest to taxi 24/7, lecz w określonych godzinach. Oczywiście nie wymagam od takiej osoby siedzenia bez przerwy przy komputerze. W zależności od mobów będę wymagał wyrobienia pewnej normy zarobionych pieniędzy, reszta leci do menadżera. Co zyskujesz będąc menadżerem u mnie? Masz szansę się wyfarmić, dodatkowo zdobędziesz pieniążki na start+ lvl oczywiście. Na wyższych lvlach zaciągnę najwyżej mojego rogue/cler do pt, żeby mocniej nas podciągnąć z lvlem. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz tutaj w temacie, lub PM. Proszę o to, abyście mi nie pisali, że to co chce zrobić jest nieopłacalne, żebym lepiej farmił na ongach. Otóż ta opcja nie wchodzi w grę ze względu na to, że chcę trochę zarobić.

@EDIT: Przez dłuższy czas nikt się nie zgłosił. Proszę o zamknięcie tematu.

Edytowane przez pontius234