Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo all . od dość długiego czasu nie grałem w tą giere przestałem pykać z powodu tych głupich easy metinów na generałach strasznie mnie wkurwiały. pytanie moje odnosi się czy można dalej używać wlasnie em2 czy są rownież jakies obejscia jak to przypada konto bez bana :D i wgl co sie tam zmieniło wiem ze to nie ten temat ale nie pamientam kiedy siedziałem na tym forum dlugi okres czasu spędziłem na granie w League Of legends ale to już w dzisiejszym momęcie przesłośc prosze o szybką odpowiedzi

P.S- mogłby ktoś strescic co tam w metku sie pozmieniało bo slyszałem ze dużo osób na privy poszło i brak ludzi do gry czy to prawda / a propos jeśli ktoś jest zainteresowany małą zamiana ktoś kto nie wiem konczy gre w metina lub poprostu chcę sie zamienic konto League Of legends 30 lvl 21 postaci ful rinki pod dps w zwarciu i na oftanka w zwarciu oczywiscie 30 lvl to maxymalny jaki tam da sie wbic :D postaci mam dużo i to nawet fajnych - Yorcik / popy/twich/mundo/nasus/ryze/ashe/master Yi / jax/tryndamere/singed/phatneon/Twich/nunu/annie/amumu/le Blanca/teemo/fiddlestick/veygar/katarina -jak cos to pisac -a wiem ze to nie odpowiedni temat prosze o wyrozumiałośc dośc dawno tu nie wchodziłem z poł roku bd ..;/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To tak nie wiem czy grałeś jeszcze w tym czasie.

To tak:

-Doszła komnata smoka.

-Nowe questy

-Niedługo mają dojść Katakumby (Ale nie spodziewał bym się tego tak nie długo)

-Nie wiem czy już w tym czasie grałeś ale są zbroje nowe które robi się ze stalek.

I to chyba wszystko. Jeśli nie to niech mnie ktoś poprawi. ; )

A co do twojego pytania o botki.

Są banowane (niby). Ale i tak ich dużo biega.

Pomogłem? Wejdź

http://www.pajacyk.pl/ i kliknij na brzuszek.

Opublikowano

Dodam też, że niebawem możliwy level do osiągnięcia będzie 105. :)

Słyszałem, że po to aby wbić 6 skill na P ;x

Opublikowano

- dodano nowe expowisko, a mianowicie Grotę Wygnańców + komnata smoka

- dodano zbroję na 80lv+, tak samo i bronie

- dodano wierzchowce

- nie długo zostaną dodane Piekielne Katakumby i możliwy 105 lv do osiągnięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...