Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W tym temacie pokażę wam jak dobrze rozbudować stronę w serwisie manifo.

Krok 1.- Założenie strony

Wchodzimy na stronę www.manifo.pl oraz wypełniamy formularz podając Nazwę strony, wybierając szablon itd...

Krok2.- Edycja

Jeśli już wybrałeś szablon, nazwę, ustawienia swojej strony warto na niej coś pozmieniać, aby dodawać wpisy, Filmy z YouTube, Obrazki oraz dodatki na stronę tj. Zegarek, licznik odwiedzin, Quizy itd.. należy wejść na stronę www.manifo.pl, zalogować się oraz wejść w edycję strony. W edycji będzie to już proste- natomiast polega to na przeciąganiu i wpisywaniu Linków. Mianowicie jak to będzie wyglądało? W lewym rogu masz menu edycji, wybierasz np. "Dodaj Tekst" i przeciągasz go na dane miejsce na stronie, albo dodaj HTML(licznik odwiedzin,zegar, Shoutbox,Quizy itd..) Również przeciągasz- tak jest z każdą Opcją.

Krok3.- Reklama

Warto wejść na Google i wpisać "Zareklamuj swoją stronę" oraz skorzystać z tych Opcji.

Krok4.- Zakończenie

To już Koniec, pozdrawiam!

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +

zachęcam do czytania mojego bloga

• 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Strona płatna ;/ jedynie na 15 dni testów można za free.... Ja potrzebuję taki edytor bez reklam i darmowy :)

Przepraszam za odkop, lecz nie została dodana informacja, że strona jest płatna

Jeżeli nie przekonałem, to usuń post, nie wlepiaj % ;/

Edytowane przez marcink9

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

• Dodaj nową pozycję...