Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopak + kolczyk

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,witam! chcę was poprosić o podanie jakiejś aukcji z allegro z fajnymi kolczykami dla chłopaka [bez jaj prosze] Z góry ThX ;)) i ile będzie kosztowało robienie kolczyka bo mam 100 zł

PS: a i chodzi o kolczyk do ucha.

273511408998783345728.png
Opublikowano

Mam takie samo zdanie

Tez tak sądze.

I nie obchodzi mnie jak one wyglądają i w jakim uchu są.

Prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje ozdóbek.

Rób kaloryfera i pakuj w bicepsy a nie w głowie ci jakieś kolczyki.

Opublikowano

Chłopak + kolczyk = pedał choć nie zawsze mój kuzyn ma liść marichauny i szczerze mówiąc dobrze z nim wyglada przekłucie ucha nie jest drogie jak u dziewczynki kolczyk za 100zł kupisz lecz nie wybieraj żadnych serc lub jakiegoś złota brylancikiem wogole wez cos Pro jak np. Ten liść Marichany jak ci sie podoba np. serce biez serce ale to juz 100% pedalskie.

@down.Rodzicie jak zobaczyli to go na hate wpuścic nie chceili ^^ każdy może myśleć i robić co chce.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Chłopak + kolczyk = pedał choć nie zawsze mój kuzyn ma liść marichauny i szczerze mówiąc dobrze z nim wyglada przekłucie ucha nie jest drogie jak u dziewczynki kolczyk za 100zł kupisz lecz nie wybieraj żadnych serc lub jakiegoś złota brylancikiem wogole wez cos Pro jak np. Ten liść Marichany jak ci sie podoba np. serce biez serce ale to juz 100% pedalskie.

A ja się pytam "Gdzie są rodzice"

Żeby chłopak robił z Siebie pajaca i nosił na uchu liść konopi ? Kpina

To się kurwa pali idioci,a nie nosi na szyi czy tam uchu

No ,ale każdy ma prawo do Swojego "stylu"

"Żyjemy" przecież w "wolny" kraju ;)

@UP

Prawidłowo ;)

Opublikowano

Czemu pedal ? Wyjasnij mi dlaczego. To, ze ma kolczyk ? Nie rozumiem o.O. Mowisz tak kazdego mezczyzne ktory ma np. rozowa koszulke ?

65994253024037513199.png
Opublikowano
Czemu pedal ? Wyjasnij mi dlaczego. To, ze ma kolczyk ? Nie rozumiem . Mowisz tak kazdego mezczyzne ktory ma np. rozowa koszulke ?

Uważam że facet z kolczykiem i różową koszulą to pedał

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Heh tak sądziłem , że będziecie takie rzeczy pisac... ja nie chcę wiedzieć czy to fajne czy nie fajne mam gdzieś inne zdanie. I nie pedalskie tylko Gejowskie...

widzę kolega obeznany w tych tematach

także jestem zdania że to pedalskie

NJxbd4x.png

Opublikowano

@2x up

Jedno i to samo.

Po prostu jesteś pedałem,

Współczuję.

Prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje metalowych ozdóbek, takich rzeczy wymaga pseudo-namiastka chłopca.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Żaden z was sie nie zna, jesteście ostereotypowanymi idiotami które mówią to co im narzuci społeczeństwo. Oczywiście że dobrze wybrany kolczyk w uchu może być fajny a nawet ba! Dodawać męskości, ale to chyba za dużo dla waszych zakurzonych synaps...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Uwazacie ze pedaly- przestarzali jestescie ...

U mnie w kraju co drugi chlopak nosi przynajmniej jeden kolczyk ...

Btw polecam cos malutkiego, srebrnego.

Opublikowano

Chłopak z kolczykiem ? ;o

Jeżeli chcesz zostać pedałem to śmiało kupuj , lepiej zainwestuj te pieniądze w siłownie , nie dość że będziesz dobrze wyglądał to będziesz zdrowy

Przecież sport to zdrowie .

buzersygna.png
Opublikowano

Wiecie co ,dam sobie spokój z pytaniem na mpc...

Nie chcemy pedałow na MPC :)

nie , nie jestem gejem.

Z kolczykiem będziesz.

Po za tym... mam 11 lat .

Pozdrów rodziców.

zamknijcie to bo nie do spamowane dzieci będą spamowali... .

Kto tu jest dzieckiem?

Opublikowano

Kurwa koleś pisze, że ma 11 lat a Wy o siłowni ohmy.gif

Wg, mnie te kolczyki trochę chujowo wyglądają, no ale to tylko moje zdanie - nie wyzywam nikogo od pedała, bo nosi kolczyk.

Te kółka u niektórych nawet fajnie wyglądają !

Masz 11 lat, więc nie powinni Cię gnoić za kawałek metalu w uchu, weź taki, który Ci się podoba, nie pytaj o opinie ludzi, bo...

mało który facet lubi takie rzeczy, później możesz się spotkać z dokuczaniem, biciem (szczególnie gdy jesteś w gimnazjum i nie masz tzw. pleców, no i nie jesteś spoko)

Jeżeli nie potrafisz się bić, a koledzy nie czują do Ciebie zbytniego respektu, to daruj sobie, a nie będę musiał Cię spierdolić za 3 lata w temacie, w którym żalisz się, że Cię pół szkoły gania.

Pozdro.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...