Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KARTY DO BOTA

MarcinMC

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

z tego co rozumiem chcesz kredyty? a nie lepiej ci kupic softmoda? kredyty kosztuja 20zl+ a sm kosztuje 7zl na tydzien 14na 2 tyg. bez ograniczen a 100 kredytow daje nam okolo 4dni grania 24/h i w sumie to SM'a latwiej kupic bo malo kto juz kupuje kredyty

Opublikowano

Dla mnie nie, bo ja mam kompa i silka ciągle włączonego to ten soft wychodzi tak jak kredyty zależy dla kogo lepszy, dla ciebie lepsze kredyty bo dużo nie grasz.

Bywalec
Opublikowano

wlasnie zalezy ale i tak na pewno przez 2 tyg bedzie isro dzialal wiecej niz 70h+ ;p ja np zostawiam na nocki to jest jakies 12h dziennie wiec jak kto woli ale moim zdaniem lepsze 14zl/2tyg(336h) niz 2Xzl za 200h

Opublikowano

jeśli chcesz kupić kredyty bez pośredników

Isrobota nabędziesz na stronie www.botsmall.com a jeśli chodzi o softmoda to tu już jest trudniej , ponieważ żeby kupować subskrypcje musisz mieć konto na 0x33.org , a żeby mieć konto musisz takowe sobie kopic ponieważ rejestracja na tym forum jest zamknięta a nie jest tak łatwo znaleźć kogoś kto ma je do sprzedania .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...