Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Potrzebuje czystego refine_proto i item_proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję czystych (nie edytowanych) plików "refine_proto" ; "item =_proto" ; i folderu quest z plików serwerowych by badar z tego tematu : KLIK

Za pomoc bardzo dziekuję : Daję nagrode wedle uznania (plusy, minusy, czy 5*)

Opublikowano

Dla pana @UP: Czytanie ze zrozumieniem ma we współczesnym świecie bardzo duże znaczenie w życiu każdego człowieka. Istotą czytania jest zrozumienie treści, które polega na analizie znaczenia poszczególnych słów, wyrażeń i zdań. Rozumienie czytanego tekstu jest więc procesem „przekładania” języka symbolicznego, odzwierciedlonego w tekście pisanym, na język wyobrażeń.

a więc, prosze was : czytajcie ze zrozumieniem, ja szukam plików z plików badara, a nie z jakiś innych plików .

Opublikowano

@Odświeżam - nikt nie ma tych plików ... albo po prostu mogą być edytowane, ale jak będa edytowane to prtoszę napisać co było zmieniane .

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A co ma oznaczać nieedytowane ? czyli oryginalne Pliki tak ? Bo ja chyba mam na dysku nie edytowane item_proto i refine_proto co do folderu quest to muszę poszukać zaraz tego poszukam i ci wgram.

Już Niedługo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...