Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba/Propozycja]Reset Mapki

luki1301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po pierwsze, chciałbym, aby Geoning raz na zawsze w jednej wypowiedzi rozstrzygnął co będzie resetować, bo zaczyna się robić spam.

Po drugie, czy nie można przenieść na 1.9 tylko mapki nowy świat? Wielu ludzi w tym ja ciężko pracowało an to co ma, a tu reset.

Zgodzę się, że nie jest fair to co zrobili tzw. xrayowcy , ale nie można tego zostawić w spokoju ? Oszukują tylko samych siebie. Mi to osobiście nie zawadza.

Po trzecie, czuję się okłamany. Już wyjaśniam dlaczego. Na początku gdy była reaktywacja nie było napisane serwer MPCForum z przedrostkiem "beta". Został on

dopisany dopiero później. Myślałem, że mogę już grać więc wybudowałem sklep i chatkę, a tu się dowiaduje, że jest reset.

Jeśli już tak chcecie tych nowych biomów na głównej mapce to nie możecie przenieść chatek poprzez MC-Edit ?

Myślę, że większość ludzi się ze mną zgodzi, że nie jest fair resetowanie teraz całej mapki.

Dziękuje o "wysłuchanie" i proszę o obszerne wypowiedzi na ten temat.

Opublikowano

Według mnie reset powinien być gdyż niektórzy za czeli wyrzucać przedmioty

Xaulin mówił ze tylko najładniejsze budowle będą przeniesione a kasa itemy będą zresetowane

dJ.jpg

Opublikowano (edytowane)

No nie wiem jak to wyjdzie, w każdym bądź razie dziś Geoning był na serwerze, spytałam czy będzie reset wszystkiego ? Odparł : Tak.

Wydaje mi się ŻE MUSI BYĆ RESET WSZYSTKIEGO !

Ponieważ mądrzy już wymyślili ... jeśli będzie reset kasy.. to może? TAK ! Nakupię sobie diamentów zrobię diamentowe bloki i pochowam sobie pod domem który będzie przeniesiony na 1.9 ! A na potem na 1.9 będę BOGATY ! Taaaaak... nie.

Edytowane przez Paula123x
Opublikowano

Up 2

Własne czyli (pewnie) budowle zbudowane przez team serva;)

W końcu reset całkowity czy nie? Bo gdzieś Geo pisał że itemy mają zostać. A jak itemy to kasa też? Bo nie wiem czy działki nie sprzedać...

1327238783-U261492.png

Arcymistrz
Opublikowano

Mnie i innych gówno obchodzi czy bedzie reset i dlatego wyrzucili itemy Geo nie powiedział ani nie napisał nam mpc oficial temat : SLuchajcie wypiździołki 1.9 bedzie reset all i kurwa to tyle ''

Nie mam w dupie czy ktoś wyrzucał itemy później bedą płakac z własnej głupoty ...

jestem za resetem :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...