Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] A wlasciwie mnóstwo ich

DrHause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zacząłem grać w lola od dzisiaj ;D. Mam pare pytań.

1.Kim najlepiej grać na początku.

2.Czy mozna grac 1vs1 i jak;d

3. Powiedzcie co robic na poczatku zeby stac sie legendą ;D

Opublikowano

1. To już zależy od Ciebie , masz co tydzień darmową rotacje , wybierz sobie postać naucz się nią grać a potem opcjonalnie sobie ją kup i graj jedną postacią to szybko staniesz się "legendą"

2. Jasne że się da tworzysz grę niestandardową i zapraszasz kolegę .

3. Na to pytanie , odpowiedź masz w 1 pkt

buzersygna.png
Opublikowano

up@

Tworzysz grę niestandardową.

Summoner rift, dodaj boty. :)

down@

bardzo przepraszam, dzięki i poprawiam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

1.Kim najlepiej grać na początku.

2.Czy mozna grac 1vs1 i jak;d

3. Powiedzcie co robic na poczatku zeby stac sie legendą ;D

1. Jeżeli lubisz fighterów polecam Master Yi - 450 IP lub Tryndamere 1350 IP , magowie Annie i Ryze - 450 . Ryze jest teraz darmowy przetestuj. Bądź Ashe dystansowa - 450 IP. Jak kolega wyżej testuj postacie w darmowej rotacji.

2. Tworzysz pokój w grze niestandardowej , zapraszasz ludzi ,bądź kolege i grasz. Możesz jako przeciwników dodać boty itp ..

3. Polecam potrenować 3v3 bądź 5v5 nie będziesz od razu pro ,skoro ledwo zaczynasz grę ...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

1. Przejdź samouczek.

2. Zagraj sobie 3 vs 3 nie słuchaj ich NIE graj sobie z botami... . Najlepiej sobie znajdź ludzi do gry by ci pomagali.

3. Nie można grać 1 vs 1 wiem, że to przerażające ! Chyba, że z botami... ale nie opyla się z nimi.

4. By stać się legendą .... musisz ... nie wiem. Dużo grać ?

EmoSpongebob738436_zmniejszacz-pl_936551_225762.jpg

Opublikowano

Co wy mówicie ?

Oczywiście że da się grać 1vs1... tworzysz niestandardową grę, wybierasz mapę, ustawiasz Rozmiar drużyny na 1 i zapraszasz kogoś lub czekasz aż ktoś wejdzie :)

Opublikowano

Witam. Postaram się odpowiedzieć Ci na te pytania...

1. Kim najlepiej grać na początku?

2. Czy można grac 1vs1 i w jaki sposób?

3. Co robić na początku, żeby stać się legendą?

1. Każda z dostępnych postaci jest tak samo dobra, lecz od tego na jakim poziomie będziesz grał poszczególnymi postaciami, zależą tylko i wyłącznie twoje umiejętności. (zdarzają się także championy "OP", aczkolwiek to co innego..) Jeśli miałbym polecić Ci postać na początek, to była by to:

-Ashe, która jest świetną postacią na początek z uwagi na jej bardzo niską cenę i niezłą siłą ataku. Kosztuje ona zaledwie 450 IP, które zdobywa się w około 3-4 do końca rozegrane gry.

Dokładny poradnik opisujący co kupować na tej postaci, w jakiej kolejności rozdawać umiejętności itp. (niestety po angielsku)

-Master Yi, champion o dużej sile, walczący mieczem, zadający ogromny damage, który dzięki swojej niskiej cenie (450 IP) i dużej sile, jest świetną postacią dla graczy początkujących, lub innych, którym owy bohater się podoba.

Dokładny poradnik opisujący co kupować na tej postaci, w jakiej kolejności rozdawać umiejętności itp. (niestety po angielsku)

-Annie, władająca ogniem z dużego dystansu, postać o ogromnej sile magicznej i bardzo niskiej cenie (450 IP). Owa postać jest tak silna, że nie grają nią tylko początkujący, ale także profesjonalni gracze rozgrywają nią wiele ważnych meczy, gdyż ta postać jest świetna! Mało jest innych championów, tak fajnych jak ona sama. (oczywiście według mojego uznania)

2. Oczywiście że można grać 1vs1. Wystarczy, iż stworzysz grę "Niestandardową", następnie wybierzesz odpowiednią mapkę, ilość graczy i spokojnie poczekasz, aż ktoś wejdzie do twojej gry i rozegra z Tobą 1vs1... Aby znaleźć jakiegoś przeciwnika do "duela", warto zrobić nazwę gry typu: 1vs1 1-10lvl (1-10lvl to przykład, tutaj możesz wpisać granice lvl'ową między graczem z jakim chce się grać. Wiadomo że nie zagrasz na początku "duela" z 30lvlem, gdyż nie miało by to najmniejszego sensu.) Zazwyczaj gry 1vs1 gra się wtedy, gdy przeciwnik bądź członek twojej drużyny z którym grałeś "normalną grę" Cie zdenerwuję i chcecie zakończyć swój spór sprawdzając kto jest lepszy.

3. W grze League Of Legends nie łatwo zostać legendą. My, zwykli "niedzielni" gracze nie dostaniemy się raczej do "Elity" mistrzów, takich jak np. HotShotGG lub Ocelote. Są to gracze wysokiej klasy, grający w elitarnych drużynach, uczestniczący w imprezach i grający mecze o prawdziwe, duże pieniądze.) Jeśli chcesz stać się znany, to najpierw musisz wbić 30lvl. Następnie grać rankedy (Najlepiej znaleźć sobie odpowiednią drużynę, w zależności od tego, do jakiego rankingu chciałbyś stać się "legendą", czyli 3vs3, 5vs5 solo lub 5vs5 z drużyną). Za każdy wygrany ranked, twoje "elo" rośnie (jeśli jednak przegrasz, spada). Jeśli wygrasz ich wiele, jesteś w stanie dostać się do rankingu tych "najlepszych" i zostać bardziej znanym w League Of Legends. Jeśli wykażesz się znakomitym talentem, jesteś wstanie znaleźć sponsorów, drużynę i rozwijać swoją klasę, niczym wspomniany Ocelote czy HotShotGG. Ranking graczy rejonu EU Nordic-East znajdziesz tutaj:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/ladders

Kilka innych ważnych uwag.

1. Radzę Ci poczytać wiele poradników na temat League Of Legends. (między innymi zapoznaj się z pojęciami w lolu, championami, postaciami OP, itp)

2. Graj wiele gier na botach, sprawdzając wszystkie dostępne postacie, aby dowiedzieć się, która z nich gra Ci się najlepiej. Gdy już znajdziesz postać która bardzo Ci się podoba, zacznij na nią zbierać rozgrywając różne gry.

3. Nie skacz na głęboką wodę w League Of Legends. Najpierw wyćwicz się grając na botach lub przeciw SI, gdyż "słabo grając" na normalnych grach, bardziej doświadczeni gracze będą przegrywać gry przez Ciebie, będą wysyłać raporty na Ciebie, co w najgorszym przypadku skończy się kilkudniowym banem konta.

4. Oglądaj filmiki z League Of Legends na YouTube. Ucz się różnych trików i sam próbuj je stosować w grze na botach a następnie w grach normalnych. Jeśli chciałbyś dowiedzieć się coś o jakiejś z postaci, czytaj jej ciekawostki w grze, klikając na nią. Oglądaj także filmiki typu "Champion Spotlight", gdyż na tych filmikach są ukazywane poradniki dotyczące poszczególnych postaci. Tutaj masz kanał Youtube gry League Of Legends:

http://www.youtube.com/user/RiotGamesInc

5. Czytaj newsy itp.

Dobra, tyle ode mnie. Mam nadzieję, że pomogłem.

Siemka ;]

FyvzeeY.png

Opublikowano

@up

Jemu chodziło stać się legendą, że jak zabijasz ludzi/boty to pojawia się głos "legenda!", sam nie wiem ile killi, ale masz zabijać :P

Porozdawałem plusy tym co się dobrze wypowiedzieli, bo jakieś trolle minusują...

Opublikowano

Wcale nie chodziło mu jak zostać legendą zdobywając fragi, a właśnie o to, jak zostać legendą czyli lepszym graczem, bardziej znanym graczem.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Komu by kur*a zależało zaczynając grę, żeby był jednym z najlepszych graczy?! Nie logiczna wypowiedź, pouczając innych... A po za tym niech autor się wypowie, według mnie takie pytanie nie miało by sensu -.-

Opublikowano

A kto by kur*a zaczynając grę wiedział, że po zdobyciu kilki zabójstw w grze pojawia się napis, np. Gqonvi jest legendą! Skoro nie myślisz odpowiednio nad swoją odpowiedzią, to jej nie pisz.

@Edit

Ja zaczynając jakąkolwiek grę z rankingami, dążę do tego, aby być w niej najlepszy i mieć z gry bardzo wiele satysfakcji i radości. Nie wiem dlaczego Ty grasz w gry, ale wiesz już dlaczego ja w nie gram.

FyvzeeY.png

Opublikowano

A kto by kur*a zaczynając grę wiedział, że po zdobyciu kilki zabójstw w grze pojawia się napis, np. Gqonvi jest legendą! Skoro nie myślisz odpowiednio nad swoją odpowiedzią, to jej nie pisz.

@Edit

Ja zaczynając jakąkolwiek grę z rankingami, dążę do tego, aby być w niej najlepszy i mieć z gry bardzo wiele satysfakcji i radości. Nie wiem dlaczego Ty grasz w gry, ale wiesz już dlaczego ja w nie gram.

I tak w topce nie będziesz ,to na chuj się starasz?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tak się składa, że są 2 takie gry, w której znajduję się w "topce" na dość wysokim miejscu. Nie wiem co do mnie masz, ale najwyraźniej nie zauważyłeś nazwy tematu i tego, o czym dyskutujemy.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Tak się składa, że są 2 takie gry, w której znajduję się w "topce" na dość wysokim miejscu. Nie wiem co do mnie masz, ale najwyraźniej nie zauważyłeś nazwy tematu i tego, o czym dyskutujemy.

Tibia ots ,i Metin2 priv server?

@Down

lubie-to-png.png

Lubię To!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mniej więcej... Jeb.. dzieciak się wymądrza... Pewnie grał na botach, ktoś zabił odpowiednią ilość razy i usłyszał "legenda", a pytanie by było bezsensowne jak twoje narodziny, a w topce... Tak jak Sebos mówił... O takich rzeczach debilu się nie myśli jak dopiero się zaczyna grę, bo się może nie spodobać -.- Więc lepiej już zamknij ryj i się nie wypowiadaj

Opublikowano

Jesteś tak samo głupi jak twój kolega. Nie dziwie się więc, że codziennie jesteś minusowany...

Jedni próbują pomóc, inni nabijają posty. Ty definitywnie zaliczasz się do tych drugich.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Dobra zamykam bo zaspamowaliście temat nie wiadomo po co

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...