Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tadam i stało się.

Zacząłem grać w Dekaron EU 14.07.2009r. Grałem IM Fire (Chichiro) miałem 82lvl 39mil 20copper 20silver 12gold. Będąc świadom że mogę dostać bana all kase i itemy sety kamyczki przerzucałem na konto zapasowe. Dnia 16.07.2009r. około godziny 14 dostałem ban na mojego IM Fire (Chichiro). Następnego dnia zrobiłem kolejną postać (Kriestoobriadnikow) i zacząłem grać od początku, lecz tym razem mając kase kamyczki bronie sety i wiele więcej przydatnych dupstw zwiększających fire/magic atak. Dziś (18.07.2009r.) dostałem IP ban i tak przygoda z Dekaron EU się zakończyła. Smuto bo smutno ale nie mam już ochoty używać Hide IP/Proxy Hanger i innych programów bo prędzej czy póżniej dostane ban na konto itp.

Życzę wiele szczęścia naszym Polskim Hakerom. JAk to powiedział pewien gracz jak już hakować to pełną parą a półśrodki olać.

predatoractionmuwe1.gif
Opublikowano

To tylko świadczy jak grałeś,jak biegam po wszystkich mapach,luruje moby gdzie chce i nic,mam postać i bana nie dostałem,a IP ban da się obejść więc nie ma co płakać na postać na 50 lv da się zrobić w 3h :D

Jeśli zrobiłeś postać następną na tym samym IP to oni to widzą,wejście na mape 80+ na lv 1 tez,ale grunt to nie dać się przyłapać,gm mają taką fajną komende /gm distribute i widzą gdzie moby są na mapie i w jakiej ilości tak więc mogłeś też mieć pecha :D

Opublikowano

Taką postać da się odzyskać tyle że może nie mieć itemów,w obecnych czasach ciężko jest komuś haknąć acc. jeśli ofiara nie ma anty-vira to robisz co chcesz :D,2 to możesz mu haknąć poczte,zrobić reset hasła i wtedy się zaczyna zabawa.

Opublikowano

chodzi mi o to ze moj kuzyn gral w nocy , ( nie ma virusow ani keylogggerow na kompie itd.) budzi sie rano wchodzi na postac i okazuje sie ze jest wyczyszczone z wszelkiego rodzaju copperow i itemow, jakies mediale zostawili

Opublikowano

bez keyloga raczej się nie da wbić na konto,zaraz wpadam na dekaron tylko muszę pozbyć się tych lagów D: lolz zaczynam powoli żałować :D coś się servy sypią,myślałem że są lepsze niż te z 2moons ale się myliłem.

Opublikowano

To chyba wina sprzętu albo łącza bo ja moge zlurowac cale maze i mam ping 120 max. DC jeszcze nie mialem ani razu na tym hacku.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

No taaa,biegajcie przy innych to będzie patch i się skończy :D,potem wejdzie xingcode i będzie jazda,znowu wrócimy na CE jeśli CRC nie zmienią i nie będzie skanować też pamięci gry.

Opublikowano

omg -,- tak to jest jak nie umiejetni uzywaja hackow (segu12) , rozumiem ze to 12 to twoj wiek ?;/ , nie robcie ogromnych lurow i zabijajcie moby za sciana czy cos ...

Opublikowano

ej nie rozumiesz ja nie robie lurów przez calom mapke tylko komp mi sie przyciol jak bilem bosa tak mi sie przyciol ze przez kilka minut sie nie ruszlalem ale goscie podeszli podemnie zrobilimi ss a konto segu12 to moj brat

Opublikowano

jak dostales bana to juz na konto i na ip , jak nie umiesz tego proxy zrobic , to ci nic nie poradze przykro mi , w dekaronie nei pograsz juz :) poszukaj innej gry ,albo przejdz na 2moons

Opublikowano

Hmm ja dostałem ban na IP ale w końcu dzieci NEO mogą być zadowoleni z siebie. Posiadam NEOa jak wiadomo istnieje tam dynamiczne IP. Miałem bana na IP i juz go nie mam tadam. Ale ban na koncie i tak siedzi na to już nic nie poradzę. Dobra olać Dekaron czas poszukać jakiejś inej grry a wraz z nią haków i można grać.

predatoractionmuwe1.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, masz temat podklejony... Ja mam dwa IP więc tylko wyczke przełożyłem. Ale inni muszą mieć program to zmieniania IP.

My minions mwaahahahaha :>