Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warto też dodać, że twitch w tfach jest często focusowany. Dzisiaj grałem dwa razy i praktycznie jak tylko wychodzę z hide'a od razu wszyscy się rzucają na mnie.

Teraz wiem czemu, jak każdego walnę a twitch bardzo szybko zamiata to na dodatek jakby uciekali mam E.

Nie wiem czemu ludzie piszą, że twitch to gówniana postać, jak dla mnie jest to zajebisty champion.

Jedyny minus to taki, że jest strasznym papierem, pada w chwilę.

Mała rada, nie walcz sam na dwóch i więcej championów, bo po prostu twitch bez dobrego feeda jest only 1 vs 1

Q......>W>R>E

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Zanim zdecydujesz się zagrać Twitchem polecam się zastanowić. Ta postać nie jest słaba, ale znowu nie należy do najłatwiejszych . Trzeba ją wyfarmić żeby była maszynką do zabijania , brak ogólnych umiejętności grania trudnymi championami w grze to brak umiejętności grania Twitchem . Niewyfarmiony Twitch to po prostu papier. Dzisiaj zagrałem nim rankeda - mój błąd. Zostałem wysłany na mida ,bo sapali ... Próbowali mnie cały czas gangować , ona była równa ,jeden z nich się rozłączył i takim sposobem wygraliśmy. Twitch to nie Tryndamere na początku nie możesz pchać się do przodu , grać uważnie.. Zrobienie z siebie feedera to twój koniec.

Taka mała rada co do Twitcha

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ja myślałem, ze to gówno nie postać. Bo komentarzach... Słaba, mały dmg, wolna etc.

Aż wkońcu coś mnie podkusiło i go kupiłęm jak był za te 6k. Co prawda teraz 3k, ale nie żałuję.. Naprawdę świetna postać.

Kolega wyżej wspomniał, że jest to maszynka do zabijania... Ale dopiero BO WYFARMIENIU....

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@

To grałeś naprawdę z pro elo ogarem..

Twitch ma potencjał, ale niepotrafią go rozwinąc...

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@

To grałeś naprawdę z pro elo ogarem..

Twitch ma potencjał, ale niepotrafią go rozwinąc...

I dupa ,shaco i tak ma 100% kryta w mid/late.

Twitch to gówno ,wystarczy oracle i baj baj.

A jak gracie na waszych 25 levlach i koksicie ,to nie znaczy że ogarniacie jakąś postać.

Po prostu trafiliście na nooby.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Twitchem da się na prawdę fajnie i efektywnie grać, niestety większość graczy popełnia podstawowy błąd, przy gankowaniu czy w Tfach po ukazaniu się są w bardzo nie właściwych pozycjach jak na tak papierową postać. A potem się dziwią ze wszyscy focusują jego i nic nie może zrobić.

Do takich postaci jak twitch trzeba umieć myśleć, główną zasadą jest trzymać się za szarżującym tankiem/offtankiem jak standardowy AD CARRY. Wszystko utrudnia mały zasięg aa Twitcha, ale to wszystko jest do opanowania.

Większość osób grających ta postacią po prostu wychodzi na pałę i bije, a potem skutkiem jest właśnie złe zdanie o niej. Sam chce go nabyć(jako ze kiedyś go oddałem) choć niepokoi mnie ten rework który ma kiedyś nadejść, twitch w jungli musi byś aktualnie na prawdę fajną sprawą.