Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zesraliście się kiedyś w gacie jak mieliście więcej niż 10 lat?

co to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet dwa razy, raz tak hardkorowo a raz tak minimalnie. Już wam opowiadam, było tak: Siedzę sobie przed kompem i nagle zachciało mi się pierdzieć. To nie skrępowany chciałem zajebać takim tłuściutkim bąkiem i kurwa zrobiłem to. Nagle mi się pod dupą zrobiło tak ciepło i mokro i zaczęło jebać, to ja przerażony wstaje ze stołka, patrzę, a tu mi z bokserek kapie ciekłe gówno ze stałymi elementami. Plame na stołku mam do tej pory.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest taki jeden stary, Elficki obrzęd, podczas którego należy stracić nad sobą kontrolę. Tak, wtedy zdarzała mi się defekacja.

Opublikowano

nie ma to jak dziecko neo!! a kogo to obchodzi ze sie zesrales i do tej pory masz ten stolek , po chuj nam to wiedziec , robisz sobie tylko wioche

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja kiedys grajonc w metina zjebałem taka sraka na gacie, ze jak wstawałem to wylatywała nogawkami i napływała do skarpetek.

• Dodaj nową pozycję...