Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cholerne Neo

SpecT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Posiadam Neostrade Liveebox 1MB

Płace za niego ( płacą rodzice ale łatwiej bedzie mi pisac w ten sposob ) ok . 110 zł

W tą cene wliczony jest rowniez telefon dlatego ciezko przekonac mi rodzicow do zerwania umowy i zmiany internetu .

Niedlugo konczy sie umowa . Neostrada przyslała pismo ze mozna przydluzyc umowe za tą samą cene z internetem 2MB.

Wydaje mi sie ze 2 MB za 100 zł to troche mało . Czy jest mozliwosc zeby w tej samej cenie lub z niewielką opłatą otrzymac internet 5-6 MB ?

Oczywiscie zadzwonie do TP , ale przedtem chciałem spytac tutaj . Moze ktos mial podobną sytuacje .

Dzieki i pozdrawiam .

Opublikowano

po co pytasz na forum, skoro przy przedłużaniu umowy obowiązują inne ceny i oferty , liczy się jaka była umowa i przez jaki okres

w tp dokładniej powiedzą co i jak , tak samo wycenią nową umowę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja miałem Neostradę 1 Mb, a po roku dostałem ofertę 10 Mb w tej samej cenie co 1 Mb, i wyniosło to mniej niż to co ty podałeś za 1 Mb.

Opublikowano

Ja mieszkam na wsi , i nie idzie mieć więcej niż 2MB bo za słabe przewody . Jeżeli mieszkasz w mieście to na pewno jest taka możliwość a jeżeli na wsi , to zależy czy masz dobre przewody

Najlepiej do nich zadzwonić i się wszystkiego dowiesz

buzersygna.png
Opublikowano

pierdziel neostrade poki mozesz to najgorszy syf z mozliwych. wez lepiej jakas lokalna radiowke/kablowke

Stereotyp.. Nasłuchałeś się 12 latków? Neostrada, jeden z lepszych dostawców internetu.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Ja w tym tygodniu zmieniłem z neo 2mb na polsat 100mb/s i jest świetnie, prędkość ściągania dochodzi czasem do 1,7mb/s polecam. Transfer 10gb dzień 50 - noc 69 zł

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Ja w tym tygodniu zmieniłem z neo 2mb na polsat 100mb/s i jest świetnie, prędkość ściągania dochodzi czasem do 1,7mb/s polecam. Transfer 10gb dzień 50 - noc 69 zł

Ha ha ha ha ! xD

Bo już uwierzę w te bajki . Przy tej prędkości minimum 5 mb/s powinieneś mieć a maximum to 12.5 mb/s ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Ja osobiście mam Światłowody z TP 20mb/s płace tylko 70zł z jakimiś groszami.

Nie wiem czy ty masz podłączone światłowody, ale jeżeli tak to popatrz na cenniki.

Szczerze, to idziesz na łatwizne pytając nas, lepiej wygugluj jakiś cennik TP i powiedz rodzicom :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

ja mam 10mb za 59 będzie 35 za 79 :P up 1.5 będzie 2MB tp jest drogą siecią choć mało awaryjną no ale płaci się tam za telefon 50zl ja za telefon z Internetem płace 69 i od 3 lat 0 awarii :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...