Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Bonusswitcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie powinno nic sie stać

Jakbyś chciał wiedzieć to wiem bo sam tak raz miałem

Edytowane przez Antix
1388363882-U262029.png
Opublikowano

Jeśli chodzi tylko o to, że masz pirata i boisz się zainstalować Microsoft Visual C++ Redistributable Package to... nie ma się czego bać. Jakby MS chciał każdego pirata łapać to i bez MV C++ RP by łapał, więc żadna to różnica.

A co do tego "WinDT"... Zastanawiam się dlaczego ktoś instaluje te śmieciowe przeróbki Windows XP. Przecież tam jest tyle śmieci nawalone albo coś wykastrowane, że coś może nie działać. Już pominę to, że tam bardzo często są wirusy albo system do tworzenia botnetów. Myślisz, że ktoś bezinteresownie modyfikował system i teraz się trudzi i naraża rozprowadzając go i reklamując?

Czy po instalacji MV C++ RP na WinDT może się coś stać? Nie wiemy. Autor przeróbki pewnie też nie wie bo na pewno nie robił dogłębnych testów na rożnej konfiguracji sprzętowej i programowej. Ale można się spodziewać, że po instalacji czegokolwiek czy bez powodu taki system padnie. Tak więc jak ci nie zależy na bezawaryjności i bezpieczeństwie systemu (a jak masz taki system to pewni nie) to instaluj. A jak ci zależy to nie wiem czemu nie masz zainstalowanego czystego Windows XP.

__