Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie gdyż chce grać na Tsro i chce żeby na isro chodzil bot (isrobot).Czy da sie jakoś to zrobić?

Probowałem odpalic Tsro pozniej isrobot i isro ale przy właczaniu isrobota Tsro zwiesza sie na amen.Próbowałem na 2 kontach uzytkownika ale po 20 min grania na isro pojawia sie "D3D9 Application Could not find any compatible Direct3D. This program will now exit" Prosze o POMOC!!!!

DOWN:ok spóbuje

TIOiE.jpg

Opublikowano

"D3D9 Application Could not find any compatible Direct3D. This program will now exit" to akurat jest wina sterwonikow. komp za bardzo zapycha ci grafe ;] zainstaluj direct'x 9.0c do tego przeinstaluj stery i zobacz wtedy;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

to zrob tak . Na jednym koncie odpal isro na bocie i ustaw pirorytet silk ana niski , przelacz urzytkownika i na 2 koncie odpal to tsro .

Napisz jeszcze jaki masz sprzet;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

kiedys mialem taka karte graficzna, 512 ramu i procek 2,4 Ghz i 2 silki chodzily... troche sie cielo ale dalo sie grac, wiec to raczej nie jest wina sprzetu... sprobuj owtorzyc blaszaka i wyczyscic go z kurzu i brudu ;PP Uwiesz mi ze komp ci ogromnie przyspieszy :> Teraz mam bardzo dobrego kompa, ktory zaczal sie wieszac... przeczyscilem go i smiga jak nowy ;)))

Im wiecej brudu ty wieksza temperatua, co wiaze sie z tym ze komp "sie leniwi" xD

Opublikowano
UP: Spróbuje. Sprzet to :

AMD ATHLON XP 2500+ 1,82GHZ

768 ram

Radeon 9550 128mb

@up Fakt kompa trzeba czyscic bo kurz zbierajacy sie w kompie po 1 przegrzewa go po 2 moze doprowadzic do zwarcia i posypania plyty glownej...

Co do sprzetu tu Troche za malo jak na 2 silki . Jak masz jakies konkretne chlodzenie podkrec nieco proca i grafe(koniecznie) to moze poleci;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
to zrob tak . Na jednym koncie odpal isro na bocie i ustaw pirorytet silk ana niski , przelacz urzytkownika i na 2 koncie odpal to tsro .

Napisz jeszcze jaki masz sprzet;]

u niektorych rozlacza neta podczas tego sposobu :P

@Topic

slabo troche,jak mozesz do dokup troche ramu (tak zeby bylo 1gb lub najlepiej wiecej),podkrec inne poierdoly i moze pojdzie. :blink:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

zapewne masz DDR1 i ich cena bodajze 1gb rowna sie mniej wiecej 2gb DDR2..

Wiec lepiej zainwestowac kilkaset pln(do 1000 juz mozna zlozyc pozadny sprzet) wymienic plyte z procem ,grafe i ramy i wtedy ceny dokupywanego sprzetu poleca w dol...

A starego kompa mozna na allegro w calosci wystawic bo ludzie na serwery kupuja.

PostalDude - Iris - 90