Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas dzisiaj rano na serverze gość puszcza od rana globale, że testosterone z recyfer.info ma w sobie trojana i że lepiej go nie używać i przeskanować kompa. Jaka jest szansa żeby to była prawda? Nie znam żadnego takiego mega pro skanera więc jakby ktoś mógł zdementować tą plotke to byłbym bardzo wdzięczny ;>

Pozdrawiam

Admin Cienia
Opublikowano

Hmm, zaciekawiony tym zjawiskiem, pobrałem i przeskanowałem tego loadera i rzeczywiście wykrywa jakiegoś trojana, zastanawia mnie to czy jest to groźny wir, czy rumata psuł sobie tym reputację?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hmm. Na elitep***.de pisza ze to po zmiane kodu przez Rumate i zeby mu zaufac bo napewno jest czysty.. Ale mi sie te wiry nie podobaja bo eldorado nie jest za bezpieczny;d

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ale loader nie ma autologina w sobie a tego z silka nie ma po co omijac;p

Jesli juz mogl tylko usunac ten zolty napis ktory wyskakiwal (Press connect) (jesli wczesniej tego nie zrobili)

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Radziłbym się powstrzymać jednak na wszelki wypadek od używania testosterone.

Opublikowano

Zgadzam sie w 100% z D&G , lepiej usunac loadera i przeskanowac kompa. Bo z 2 strony mozliwe ze ktos"trzeci" zapakowal wira w loadera i wrzucil na recyfer.*info

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Hmm. Na elitep***.de pisza ze to po zmiane kodu przez Rumate i zeby mu zaufac bo napewno jest czysty.. Ale mi sie te wiry nie podobaja bo eldorado nie jest za bezpieczny;d

Dokładnie to W32/Heuristic-KPP!Eldorado, z czego wynika ze wir zostałwykryty zapomocą heurystyki czyli został wykryty na podstawie podobnym działań

np ominięcie zabezpieczen ; ]

Wcale nie musi być to prawda ze te wiry są grożne.

76561198001815076.png
Opublikowano

@UP a ja sie z toba zaloze ze przez loadera jeszcze ani 1 osoba na swiecie nie zostala zhakowana. Sciagacie jakies gowno po necie, po znajomych rozdajecie pasy a pozniej placz bo stracilem xyz....]

@topic

Heuristic oznacza to ze wir jest niesklasyfikowany.....

to prawda co pisal Xanter , dla tego po zmianie kodu wykrylo to jako wira;] ale z 2 strony 100% pewnosci nie ma;]

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Możecie poużywać miniloadera którego podawał rosire puki co, a z testosterone powstrzymać się do nowej wersji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...