Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Bug z cleowaniem/czasami problem z karabinkiem vss

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie 2 rzeczy.

1) bug z celeowniem x1, jak sie go pozbyc lub przez co jest on wywolany?

2) bawilem sie dzisaj na isle na tdm i bardzo czesto spotyklaem sie z dziwnym wrazeniem ze karabin szwankuje na srednie odleglosci i poprostu nie trafia w cel.

EDIT: celownik x12 poprawia ttroche sprawe

Opublikowano

1) nie wiem z czym to zwiazane ale ja zawsze jak sie respie do celuje i za drugim razem nie ma tego buga .

2)Tez tak mam z VSS ale troche poprawia sie efekt jesli wezmiesz amunicje Magnum

Opublikowano

1) nie wiem z czym to zwiazane ale ja zawsze jak sie respie do celuje i za drugim razem nie ma tego buga .

2)Tez tak mam z VSS ale troche poprawia sie efekt jesli wezmiesz amunicje Magnum

no niestety korzystam z magnuma:P

Opublikowano (edytowane)

1. To bug i trzeba z tym jakoś żyć :P użyj precyzyjnego celowanie odrazu jak się zrespisz to potem w grze nie będzie tego problemu. - Liczyłem że ostatni update to poprawi <_<

2. VSS - bardzo fajny karabinek snajperski :) trzeba przyznać że trudno jest się na niego przestawić i z niego korzystać, trzeba wyczuć jakie przerwy między strzałami trzeba brać. Albo równie dobrze możesz mieć minimalne lagi i poprostu nie trafiasz w cel :)

Edytowane przez mikaele94
Opublikowano

1. To bug i trzeba z tym jakoś żyć :P użyj precyzyjnego celowanie odrazu jak się zrespisz to potem w grze nie będzie tego problemu. - Liczyłem że ostatni update to poprawi <_<

2. VSS - bardzo fajny karabinek snajperski :) trzeba przyznać że trudno jest się na niego przestawić i z niego korzystać, trzeba wyczuć jakie przerwy między strzałami trzeba brać. Albo równie dobrze możesz mieć minimalne lagi i poprostu nie trafiasz w cel :)

skoro tak to ok:P moim zdaniem nie jest to lag, co do przyzwyczajen to moge smialo powiedziec ze mocno ogarniam ten karabinek bo z soboty na niedziele wbilem 7 gwiazdek zlotych na tdm na isle:P chcialem platyne wbic ale czasu zabraklo:P

no dobra temat wyczerpany dziekuje za odpowiedzi i prosze o zamkniecie

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...