Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy] Karta 8mb z free mc boot'emna allegro do ps2

shniper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy powie mi ktoś jak to działa i czy opłaca się kupić na allegro czy działają wszystkie opcje na nie przerobionej konsoli??

Dlaczego chcę to kupić ?? porysował mi grę młodszy brat (gta sa) i nie chce działać mój kolega może mi pożyczyć grę a ja ją przegram . czy to będzie legalne to przegranie??(oczywiście zostawię tą oryginalną płytę )Czy ten program jest w 100% legalny ??

link

To jest ukryta treść, proszę

czy z tąd

@edit jedno małe pytanko jak takową kopie gry wykonać (na Google głupkowato tłumaczą mógłby mi ktoś dokładniej to wytłumaczyć??)

proszę o szybszą odp

Edytowane przez shniper

404 sygantura not found

Opublikowano

miałem karte z 64mb sellnołem za 24zł mogłeś pisać wcześniej bo sam go robiłem i wiem jak zrobić free mc boota na karte 8mb 16mb 64mb

Ta jak miałam pisać do CB jak zarejestrowałeś się wczoraj :P

404 sygantura not found

Opublikowano

Jak najbardziej działa. Gry chodzą płynnie tylko musisz je wypalać na płytach Verbatim ponieważ inne psują laser.

Mam całe opakowanie po 50 płyt z OMEGA i też Będą psuły laser??

404 sygantura not found

Opublikowano

Ja też mam Free McBoot i przyznam się szczerze że używam byle jakich płytek i laserek śmiga jak ta lala :) [od około 2 lat]

Wszystkie gry mi chodzą.

A co do nagrywania to plik .iso musisz jeszcze spatchować specjalnym programem i dopiero wtedy nagrać.

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca, wszystkie opcje działają, ja przerabiałem swoją kartę jakoś 2,5 roku temu, za przeróbkę dałem 11zł, gość wgrał mi odtwarzacz multimediów, program dzięki któremu można grać w gry z pendriva, spolszczone menu, i jakiś program na wznak total commandera, program jest w 100% legalny, jeśli już miało być coś niezgodnego z prawem to posiadanie gry z neta (kopii zapasowej), a nie posiadając jej oryginału.

Tu masz filmik pokazujący jak zrobić kopię ;)

Przy nagrywaniu pamiętaj by nie ustawiać prędkości napędu na więcej niż x4, podobno przy większej szybkości się niszczy, czytałem kiedyś że podobno płyty verbatim niszą laser, a używać tylko TDK, sam używam jaka mi w ręce wpadnie i tak prawie 3 lata, laser chodzi jak nówka ;)

1327238783-U261492.png