Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, sprzedaje kolesiowi (nie przez allegro) daggera 75 z eq, wystawilem go na allegro ale napisal do mnie i chce kupic go ale nie ma konta na allegro, jezeli on wysle mi kase na podane dane, a ja go oleje. to czy będzie mógł mi coś zrobić???

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Jak postać wystawiłeś za dużą ilość pieniędzy np. 200-500 zł to owszem może to zgłosić na policję, radzę Ci jak chcesz już sprzedać tą postać to z rozsądkiem. Chyba nie chcesz mieć rozpraw, problemów z powodu jednej głupiej postaci w GRZE, polecam Ci najlepiej sprzedać tą postać normalnie na allegro a tego gościa olać.

obraz1ya.png

Sygnaturę wykonał ZeTrax

Opublikowano

Jak postać kosztuje więcej niż 250zł to gość może na policję iść. o.O

I wtedy możesz mieć przerąbane.

Ale tak na mniejszą kwotę to też może iść. A tobie może grozić coś w zawiasach.

Ale nie oszukuj bo pamiętaj "Ciebie też mogą oszukać - graj sprzedawaj uczciwie". <_<

Opublikowano

kiedyś udało mi się okraść na 100 zł kolesia. też tak przez gg się ze mna umawial. w sumie nie podpisywałem z nim zadnej umowy i nic mi nie mogl zrobic. czy w tym przypadku tak samo bedzie? ale tutaj chodzi o kwote większa - 700 zł.

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Dobre wychowanie to podstawa.. widać z podstawami masz problemy..

A konto na allegro można w 24h założyć..

Opublikowano

Beadrox co ty odwalasz ?? czytac nie umiesz ? pisze czy koleś go może podać na policje a nie żeby on poszedl i podał czytaj uważnie a nie posty nabijasz tylko. Może cie podać na policje jak go olejesz bo będzie miał dowód wpłaty na twoje konto.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Po 1 umowa slowna jest tak samo wazna jak pisana

po 2 nie masz pojecia czy nie bedzie mial dowodow, jakichs screenow czy cos, nawet jesli wydaje ci sie ze jest idiota.

dlatego jesli zrobi ci sprawe w sadzie, spokojnie ja wygra a ty sobie narobisz problemow

Opublikowano

Na allegro jest opcja " kupna bez rejestracji ;)"

My name is Michael

Czym się zajmuje?

~ pisaniem programów/modów

-> Launcher Metin2

-> Launcher Minecraft

-> ...

~ Photoshop CS5

~ Muzyka

+ zBiErAm + PlUsY +

Opublikowano

700 zl? ;o boj sie, na 95% pojdzie do sadu z tym.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...