Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ! Polecam do zagrania w grę Eden Eternal. Jest w niej wiele klas, na początku mamy dostępne 2 - warriora i magiciana, wraz z lvlami odblokowują się nowe klasy np. cleric, hunter czy thief.Razem jest 15 specjalizacji ( 3 w każdej z 5 typów klas:Defense Classes,Melee DPS Classes,Ranged DPS Classes,Support Classes,Magic DPS Classes) , a nowe są już zapowiedziane.Spis typów klas, wraz z specjalizacjami

To jest ukryta treść, proszę

UWAGA ! Na jednej postaci można mieć wszystkie specjalizacje. Występuje w tej grze system jobów. Nie można mieć większego joba niż lvl. Również mamy w owej produkcji Aeria Games wiele skilli, które możemy ulepszać. Warto też wspomnieć o Dungeonach, w których wraz z chociaż 1/2 ludźmi z pt(razem max 3 osoby) możemy ostro wbijać expa, który jest większy niż na normalnych mapkach, z dungeonów również dropią dobre bronie, armory z bossów jak z ich mniejszy pomocników. Występują też pety, które na 25 lvlu dostaną zdolność atakowania... Lecz niektóre klasy również mają własne pety np. Hunter- Tiger'a, Illusionist- Mecha Jin'a. Polaków jest mało( jak na razie poznałem 4). Joby lecą bardzo szybko, lvl troche gorzej chyba, że w dungeonach, questy głowne też są dobrym źrodłem expa, nie sa zbyt zaawansowane ( zabij, przynieść, pozamiataj). Są też questy reachble( możliwa literówka), które po zrobienie mogą być w dowolnej ilości powtarzane ( questy typu zabij x, wydrop x) są również specjalne książki dodatkowych questów u general merchantów, na których dobrze się wbija %, są podobne do powyżej wspomnianych. Oczywiście występuje system gildi jak i "znajomych". System pieniężny jest zrealizowany w postaci Silver i Gold. 1000 Silver to 1 Gold.

Jest też bank, system własnego ogrodku, pojazdów( pojazdy dostępne w itemmallu), niestety nie zapoznałem się z nimi dotychczas. Lecz w niedługim czasie postaram się dopisać informację ;]

INFO : Obecnie możliwe jest dostać darmowy dopalacz expa + 100 % co 2 h( twa 2 h) w Aven u Proffesorra Krossa. Na mape Aven można dostać się przez Warp portal w dowolnym mieście za kwotę 1-go srebra.

( na stronie głownej na górze na czarnym pasku obok flagi USA mamy sing in, w którym się szybko rejestrujemy).

Downoald :

Serdecznie zapraszamd do gry info do wspólnej gry w mojej sygnie.

Edytowane przez Bonzayyy

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano (edytowane)

Nie. Tu nie ma klas, każda postac może mieć tak jak wspomniałem wszystkie specjalizacje, które w wyższych lvlach wymagają również danego joba na poprzedniej specjalizacji.

Edit : Poprawiłem parę rzeczy.

Edytowane przez Bonzayyy

Opublikowano

Aaaa, obejrzałem filmik i np. pod magicianem są jeszcze 2 specjalizacje. I jak wezmę magiciana to mogę także specjalizować na tej postaci te niższe tak?

Każde specjalizacje mają swój kolorek jak oglądałem, coś mówił, że to jakieś drzewo specjalizacji.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

ta 3 specjalizacje magic dmg : magician , illusionist ( za 3 joby ilvle dostane) i warlock :] oczywiście można mieć je wszystkie dla typów klas :)