Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tryndamere i Olaf - Pokrewieństwo?

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie bo trynda i olaf to bardzo podobne postacie . Podobna historia ,ubiór cele. Obaj są barbarzyńcami i wikingami. Tryndamere jest królem ,ale Olaf w standardowych swoich gadkach mówi - Nie mozecie mnie aresztowac nie wiecie kim jest mój stary- Czyżby jego starym był Tryndamere?

Za dużo tu okolicznosci :

Barbarzyńcy,Wikingowie

Zemsta

Ubiór

Ulti - Trynda nie daje sie zabic przez 5 s - Ulti Olafa nie mozna na niego nalozyc skutkow ubocznych i się leczy.

Jak myslicie jest cos wspolnego ? Olaf i Trynda to zabojcza sieczka.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie znam historii, ale podobnie myślałem, że mogą być spokrewnieni. Lecz z tego co pamiętam, to na wioskę tryndy ktoś najechał i tylko on przeżył, bo miał nadprzyrodzoną moc i siłę. I każdy z jego wioski został wybity, więc nie wiem.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem ? Pograj sobie Olafem . Za dużo podobieństw. A w ich historii nie ma o tym zarysów. Najbardziej prawdopodobne jest Ojciec i syn. Ale Olaf wyglada starzej od Tryndamere ,a zachowuje się jak 19 latek ;)

W dodatku Hussary Xin Zhao ? Myślicie że to niemieckie skrzydła ma z tyłu z czy Polskie ? Odpowiedź oczywista...

@

A ja ciągle myśle bo taka luka polityków Riot Games to wielki błąąąąąąąąd. Tak ale znowu nigdze nie ma mowy ze Tryndamere to wiking ,a popatrz na jego ostatniego skina ,szokuje prawda? Olaf jest wikingiem i w jego historii jest to jasno zawarte , tak samo że jest barbarzyńcom . Neutralny skin Tryndy - Neutralnie wszystko Ok - na głowie ma hełm jak Olaf . Charakterystyczny dla Wikinga . W histori Olafan ie jest nic powiedziane że miał jakiegoś Ojca koksa , a jego gadka nie wiele wyjaśnia. Riot Games są pazerni na pieniądze jak robią tak głupie historie i niedociągnięcia. Słyszałem coś takiego na Angielskim Forum ,nie moge znalesc tego tematu ,ale :

Tryndamere i Olaf to prawdopodobnie są bracia. Tryndamere zostal w wiosce z ojcem ,a Olaf wyruszył na glebokie wody ,w celu szukania nowych ziem . Znowu nie ma o tym nic w historii ,są ich losy całkiem inne. W dodatku ma podobno po tym przyjacielu Twisted Fate i tej liśicy ma być dodany ich ojciec i zmieniona historia w co szczerze wątpie ,ale Ok.

Jakie są wasze opinie ,to jeden ze szczegółów i błędów Riot Games. Warto go dostrzec.

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem ? Pograj sobie Olafem . Za dużo podobieństw. A w ich historii nie ma o tym zarysów. Najbardziej prawdopodobne jest Ojciec i syn. Ale Olaf wyglada starzej od Tryndamere ,a zachowuje się jak 19 latek ;)

W dodatku Hussary Xin Zhao ? Myślicie że to niemieckie skrzydła ma z tyłu z czy Polskie ? Odpowiedź oczywista...

@

A ja ciągle myśle bo taka luka polityków Riot Games to wielki błąąąąąąąąd. Tak ale znowu nigdze nie ma mowy ze Tryndamere to wiking ,a popatrz na jego ostatniego skina ,szokuje prawda? Olaf jest wikingiem i w jego historii jest to jasno zawarte , tak samo że jest barbarzyńcom . Neutralny skin Tryndy - Neutralnie wszystko Ok - na głowie ma hełm jak Olaf . Charakterystyczny dla Wikinga . W histori Olafan ie jest nic powiedziane że miał jakiegoś Ojca koksa , a jego gadka nie wiele wyjaśnia. Riot Games są pazerni na pieniądze jak robią tak głupie historie i niedociągnięcia. Słyszałem coś takiego na Angielskim Forum ,nie moge znalesc tego tematu ,ale :

Tryndamere i Olaf to prawdopodobnie są bracia. Tryndamere zostal w wiosce z ojcem ,a Olaf wyruszył na glebokie wody ,w celu szukania nowych ziem . Znowu nie ma o tym nic w historii ,są ich losy całkiem inne. W dodatku ma podobno po tym przyjacielu Twisted Fate i tej liśicy ma być dodany ich ojciec i zmieniona historia w co szczerze wątpie ,ale Ok.

Jakie są wasze opinie ,to jeden ze szczegółów i błędów Riot Games. Warto go dostrzec.

jeśli chodzi o xina. Nie sądzisz ,że xin zhao to azjatyckie imię?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tak , Xin Zhao azjatyckie imie ,azjatycka gęba. Ale charakterystyczna zbroja i skrzydła polskiej husarii . Gdyby np. zamiast zbroi bylaby kolczuga ,albo ogolnie tło pancerza, hełmu itd.. Było inne niż czerwone nie czepiałbym się. No ale autor nie był pewnie tego świadomy ,ale jest Polski akcent? No jest..

Opublikowano

Bo ten skin miał wyjść z oficjalnym polskim klientem i chcieli zrobić taki mały dodatek (opóźnienia to inna sprawa)

A co do niedomówień w historiach zapewne większość ma to w dupie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

"Nie mozecie mnie aresztowac nie wiecie kim jest mój stary" ,legendarny skin nie ma nic do fabuły.

Jakby dopierdolili do fabuły to że np. Teemo jest w Kosmosie ,albo że mundo ma własną firmę,i cały czas nia zarządza ,czy nie było by to conajmniej dziwne?

Są podobni ,ale to nie jest rodzina.

Olaf jest z Lokfaru(czy tam Bromacji :D) ,a Trynd z gór,w jakiejś tam wiosce barbarzyńców.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

nie są spokrwnieni poprostu obaj sie nie myją i tak wyglądaja

@down nie tylko wczoraj podchmielony byłem

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ale macie problemy, pewnie nikt z was nie wie, że tak naprawdę wikingowie nie mieli hełmów z rogami.

Demoty master się znalazł.

Właściwie chuj to w nosi do tematu?

Xin Zhao to azjatyckie imie ,Szynszyl demacji ;>

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ale macie problemy, pewnie nikt z was nie wie, że tak naprawdę wikingowie nie mieli hełmów z rogami.

Demoty master się znalazł.

Właściwie chuj to w nosi do tematu?

Xin Zhao to azjatyckie imie ,Szynszyl demacji ;>

Oł grejt ,może ktoś jednego posta usunąć?

Opublikowano

Tryndamere > jego wioska zostala napadnieta przez skrytobojcow i tylko on przezyl pod cialami swoich rowiesnikow

Olaf> Prady morskie rzucily go na runterre i nie mogl wrocic dla tego zawarl pakt z przywolywaczami ze bedzie dla nich pracowal w zamian za to ze go odesla spowrotem do domu

To na tyle, nie wiem z kad te powiaza, moze chcialem sie pochwalic historia :? wieksze juz mialo by powiazanie cho'gatha + kog'maw +malza+kassadin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...