Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to znaczy ,,Podexpienie w stylu PLVL " ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plvl = Power lvl'ing = Silne // Szybkie exp'ienie

Ktoś z wyższym lvl'em pomaga Ci w exp'ie assassin używa skill'a z 70 natomiast inne postacie wymagaja RC (Party Recall Scroll?) następnie Ty zabijasz z użytą PBI (lilią) i expb (eską expa). I co tu więcej mówić. ;p

Daj +

^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to polaków na 165 lvlu jest bodajże tylko 2. Dzikus i QBall.

Wracając do tematu. Wszystko zależy od miejsca w którym wykonywany jest plvl oraz od lvl gracza plvlowanego. W tombie wystarczą 2-3 osoby do pomocy natomiast do floraim potrzeba już nieco większej ekipy ze względu na to że nie każdego stac na eq b5e +15 i acc z abs.

Nauczycielka z całym szacunkiem ale ja to przerabiałem 2 razy więc wiem co z czym się je :)

titan.jpg
Opublikowano (edytowane)

Hmm powiem Ci tak :

Na privach ZAWSZE była 1 os na Plv wyjątek na 777, były 2 os.

Na globalu RÓWNIEŻ ZAWSZE miałam plvl z 1 os.

Z tego co mi wiadomo to polaków na 165 lvlu jest bodajże tylko 2. Dzikus i QBall.

Na USA nie potrzeba Ci polaków tzn. ja nie potrzebuję wystarczy zagadać do jakiegoś anglika, szwaba, ruska czy Bóg wie kogo i jak bd miał dobry humor to za darmo zrobi. Zauważ, że tam co 2 os stać na bron +25 cast potek kosztuje grosze . . . . Taki RK z cast potkiem 100% solo jedzie nie musi z kimś . . . .

Na PL to inna gadka tam osoba po plv w 90% przypadkach po prostu nie wie co robić oraz jak widać same niskie lvl'e.

Chociaż na globalach nie lubię plvl'ów to jestem na to zdana jako Cleric solo bym nic nie zdziałała. (aktualnie mam przerwę ^^)

Więc też wiem co piszę. ^^

Bez obrazy jbc

Edit.

Jeżeli Ciebie stać na potki do Plvl to co tam grosze na hps mps, a amor wystarczy b5e. ^^ Oczywiście z +15 nawet w1 jest lepiej na niskich lvl'ach później już jedynie na uniki się zdajesz. . . . .

Edytowane przez Nauczycielka

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Oj z tymi castami +25 to uważaj ^^ Jest ich zaledwie 16 na całym USA. Są to bronie głównie eventowe które po bodajże pół roku znikają. Nie słyszałem aby ktoś kiedyś sam zrobił wep +25.

Miałem 149 holy cast +25 niestety nie są na zawsze :P Bądź co bądź mają taki wepik hitamy po 55k co w mondshine i kapeli jest bardzo dobrym wynikiem gdyż mooby mają niewiele hp 120-180k nie licząc bossow.

titan.jpg
Opublikowano

Nie mówię że nie ;p N a katar ciężko zrobic coś +20 a co dopiero +25 ;p Nie mam pojęcia jak to jest na innych serwerach. Ponoc na Azure jest wysyp eq +25 za grosze, no cóż Life Is Brutal

titan.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...