Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini - garaż dla łódek

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłem na yt fajny mini poradnik jak zrobić fajny mini garaż dla łódek biggrin.gif i chciałbym się nim z wami podzielić.

Opublikowano

Na początku myślałem że, będzie lewo.. Patrząc po obejrzeniu powiem że, całkiem mi się podoba.. pomijając fakt że, budowa jest prosta, jakość też nie błyszczy.

"Łódeczka" :D

@down

Pierwszy post nie był zgodny, a tak po zatym to nie ja edytowałem Ci post. Jako kidmoderator nie mam takiego prawa, warna jeśli dostałeś to również nie ode mnie.

Opublikowano

no no ... powiem, że całkiem całkiem... Podoba mi się zaraz wybrubuje... A dla Ciebie + :) (NAWET W REFRESHAH xD)

Zbierałem - ale je usuneli :((

Opublikowano

no no ... powiem, że całkiem całkiem... Podoba mi się zaraz wybrubuje... A dla Ciebie + :) (NAWET W REFRESHAH xD)

Nie widzę aby był w rifreszach ale ok :D

Opublikowano

Poradnik według mnie nie przydatny . Dam Ci "Lubię to" ponieważ masz fajne intro i REWELACYJNY mikrofon . Z przyjemnością słucha się twojego głosu ;)

Opublikowano

Poradnik według mnie nie przydatny . Dam Ci "Lubię to" ponieważ masz fajne intro i REWELACYJNY mikrofon . Z przyjemnością słucha się twojego głosu ;)

Yyyy ale to nie ja :F lubka zostaw :D

Opublikowano

Znam ...

//spam

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Chcesz dostać zdjęcie 5% za wklejenie CZYJEGOŚ tutka na forum? Hohoh, ja pomagam już dłuższy czas i ani razu jeszcze nawet 1% nie został mi zdjęty ^^

@Topic. Tutek przydatny, wrócę do niego jak wyjdzie finalna wersja :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Chcesz dostać zdjęcie 5% za wklejenie CZYJEGOŚ tutka na forum? Hohoh, ja pomagam już dłuższy czas i ani razu jeszcze nawet 1% nie został mi zdjęty ^^

@Topic. Tutek przydatny, wrócę do niego jak wyjdzie finalna wersja :)

Pisałem na pw z Jazorem i mówił że nie wie czy odejmują za takie tuty % ale moge spróbować.

Opublikowano

Yyyy.... Czy ja dobrze rozumiem? Chcesz -5% za znalezienie filmiku na yt i pokazanie go? 0_o

Dodatkowo czy autor zezwolił na kopiowanie i rozpowszechnianie? Nie sądzę.

Powstrzymam się od oceny, ponieważ nie ma tu żadnego wkładu własnego niż ctrl+c ctrl+v

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...