Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]SERW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plis pomuszcie jest taka sprawa robie 1raz serwa (mt2) i mam all ino ze jak chce zrobic gm albo inne konta to mi sie niechce polonczyc i wyskakuje mi takie cos (2003 - Can't connect to MySQL serwer on ' 5.112.211.100'(10060) to mi all pisze i nic niemoge zrobic tylko nacis se okej i to wszystko a i mam windows7:(:( 8S

PLIS POMUSZCIE JAK CO TO PISZCIE NA GG 26100103!!:(

Luc97PL.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego ,żebyś nauczył się pisać bo ciężko zrozumieć to co piszesz . Pomóżcie * Jest napisane * Połączyć * .

Opublikowano

Plis pomuszcie jest taka sprawa robie 1raz serwa (mt2) i mam all ino ze jak chce zrobic gm albo inne konta to mi sie niechce polonczyc i wyskakuje mi takie cos (2003 - Can't connect to MySQL serwer on ' 5.112.211.100'(10060) to mi all pisze i nic niemoge zrobic tylko nacis se okej i to wszystko a i mam windows7:(:( 8S

PLIS POMUSZCIE JAK CO TO PISZCIE NA GG 26100103!!:(

a i sorka z blendy ale cos mam z klawkom serio nie zeby bylo ze cyganie

Luc97PL.png

Opublikowano

nie masz jakby uprawnien do mysqla.

wpisujesz dobre ip / port 3306 / hasło / username?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nie że nie ma uprawnień tylko albo mysql padło, albo nie są otwarte porty 3306, albo wpisuje chłopak złe IP.

@UP. Piszesz post w każdym temacie z czego większość nic nie wnosi do tematu, tylko sobie posty nabijasz.

dobrze wpisuje ip itd ale porty nwm sprawdze moze to przez to jak tak to ielkie dzieki

nie masz jakby uprawnien do mysqla.

wpisujesz dobre ip / port 3306 / hasło / username?

ten port to jest w PortMapa czy jak bo jak zalanczam PortMpa to niema tam zadnego takie portu :(

Nie że nie ma uprawnień tylko albo mysql padło, albo nie są otwarte porty 3306, albo wpisuje chłopak złe IP.

@UP. Piszesz post w każdym temacie z czego większość nic nie wnosi do tematu, tylko sobie posty nabijasz.

albo jak to zrobic zeby to mysql cos tam dzialal

Luc97PL.png