Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assassin's Creed Brotherhood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy bardzo zaimponowała mi gra Assasin's Creed Brotherhood, więc zakupiłem sobie grę oryginalną na PC. Wszystko ładnie cd-key jest, instaluje grę, próbuję uruchomić i wyskakuje mi sama ramka gry, a w środku widać pulpit, po pewniej chwili gra przestaje odpowiadać i trzeba ją wyłączać przez menadżera zadań. Aby sprawdzić czy u mojego kumpla ta gra działa, zainstalowałem u niego i było wszystko w porządku gra u niego leciała na full detalach. Mój komputer spełnia wymagania gry, powinien grę udźwignąć na full detalach. Oto screen z problemu:

http://imageshack.us/photo/my-images/510/assasins.png/

Sorka za syf na pulpicie ale nie mam czasu na sprzątanie

Nie wiem co z tym problemem zrobić więc przyszedłem zapytać się was.

Pozdrawiam.

Lazur4pl0

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj najpierw reinstall gry.Jeżeli jest jakiś patch to ściągnij.

Edytowane przez zielinskipawel4

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Zrób tak:przeskanuj sobie kompa antywirusem,potem przy instalacji gry wyłącz antywira i zaporę.

Może masz jakiegoś wirusa.

Trzeba wszystkiego próbować :)

Dalej to samo.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zdefragmentować dysk, przeinstalować sterowniki, grę, pobrać aktualizacje, a jeśli to nie pomoże to masz jakiś zakodowany błąd w systemie i jedynie pomóc może format dysku twardego, czyli reinstalacja całego systemu. A jeśli nawet to nie pomoże to byćmoże twoja grafika lub płyta główna nie jest kompatybilna pod tę grę, jaki masz sprzęt? opisz dokładnie, pomoże ci w tym program Everest, pobierz go z neta i tam masz wszystko, zrób ss'a i wklej tutaj to może coś zaradze. Poprostu nie wszystkie modele kart graficzny lub układów płyt głownych sa kompatybilne z silnikiem graficznym gry i po prostu nie znają ich języków kodowania, dlategóż nie odpalają danych gier :> Więc podeślij SS'a, chyba że jakoś już się uporałeś. Jeśli pmogłem to jest taki plusik... :P

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...