Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Downhill Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś zobaczył jakie tam są chopy to był się zesrał.

Ciekawe czy chociaż 1 byś przejechał i czy stać by Cię było na taki sprzęt.

Z resztą jutro mogę zdjęcia zrobić jak nie będzie padać.

Opublikowano

No, zesralbym sie ze smiechu. Nie na takie rzeczy mnie stac, zreszta wywalenie w rower do downhillu 10tys lub wiecej to totalna porazka umyslowa i wstyd dla gatunku ludzkiego. Po prostu pokaz kompletnej dysfunkcji mozgu. To rob sobie zdjecia kiedy chcesz, tylko nie wiem po co nam to mowisz, chwalisz sie czy zalisz? A jak bedzie padalo to czemu nie? Masz wodowstret czy co, nie umiesz opanowac sie i bedziesz wskakiwal do kazdej kaluzy jak 3 latek?

RAsfepN.png
Opublikowano

Chłopie wyjdź kiedyś z piwnicy i zobacz jak wygląda życie. Wydaj swoją kase na kompa ja wole wydać na rower. Nie będziesz mi życia układał.

Opublikowano

No bo to jest najłatwiejsza trasa dostosowana dla hardtail i full. W sumie są 4 warianty tras do wykorzystania które nie zostały pokazane.

Opublikowano

Coś pięknego ;) sam nie uprawiam tego sportu ale mam crosa i sobie latam po lesie i wiem co to extrema :D

Opublikowano

Szczerze porównując Komówka Chelm 2011-Komowa dolina to ten filmik jest amatorstwem epickich rozmiarów

Ale wykonanie fajne :)

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

jakbym był z Krk to bym pewnie często tam bywał, u mnie w Świętokrzyskim, przynajmniej w pobliżu mojej miejscowości nie ma niczego do Downhillu, tylko same tory crossowe a crossa sprzedałem

Opublikowano

Mi się podoba + muza wyjebana.

Osama jak zwykle, coś ci nie pasuje?Jest znaczek wyloguj, jeśli naciśniesz nikt nie będzie płakał.Ja osobiście mam dość Twojej chorej krytyki.Uważasz że jesteś najzajbistszy na świecie a jesteś grubaskiem z kanapką przy komputerze.Pozdrawiam.