Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Własny serwer.

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Stworzylem wlasny serwer i jest on na liscie do puki nie wylacze consoli lecz problem polega na tym ze gdy chce na niego wejsc wyskakuje mi blad:

,,iwd sum/name mismatch''

Prosze o pomoc wynagrodze +em:D

Znalazłem coś takiego:

Problem jest bardzo łatwy. Masz wciepanego Moda na inna wersje CoDa u mnie tez sie tak działo u musialem rezygnować z wielu fajnych modów !Jezeli niebedziesz umiał znalesc który to mod to reinstal

Odpowiedź:

ok jednak mody powodowaly to. teraz wsztstko dziala jak nalezy. dzieki serdeczne. tylko musze map posciagac pelno i sobie jumpowac :D

Powodzenia :).

Opublikowano

Rozwinę wypowiedź poprzednika.

Otrzymałeś błąd 'iwd sum/name mismatch', ponieważ najwidoczniej posiadasz PLIK .iwd ze spacją, bądź niekompletny.

Wskażę ci błędny plik, jeżeli dasz mi listę wszystkich plików .iwd z folderu Call of Duty 2. (Ctrl + F > *.iwd)

Niekoniecznie musi być to mod, może to być mapa, bądź inny plik w main.

Najlepiej poszukaj pliku .iwd ze spacją w nazwie.

Pozdrawiam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...