Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Yogbox Pack

DESTRAKSZYN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce wam dzisiaj przedstawić paczkę modów o nazwie yogbox !

Download :

http://www.mediafire.com/?002u775c8py1bnh

( 1.8.1 )

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=04307d01c4a345f816e660f1da4deb33bd08bf10e995ccc917bfd0563354d1de-1318689759

W tej paczce znajdują sie mody takie jak :

-Mo Creatures

-Rei's Minimap

-Somnia

-TreeCapitator

-Floating Ruins

-Millenaire

-Invertory Tweaks

O każdym z modów :

Mo Creatures :

Dodaje do gry zwierzęta : kaczki , konie , dziwne potwory , ptaki , ryby

Rei's Minimap :

Dodaje do gry minimape

TreeCapitator :

Kiedy zetniemy siekierką najniższy klocek drewna całe drzewo się rozpada .

Floating Ruins :

Dodaje do gry latające wyspy a w nich dungeony .

Invertory Tweaks :

Dodaje do gry funkcje sortowania rzeczy w skrzynkach .

Millenaire :

Dodaje wioski z npc

Somnia :

Dodaje rozbudowany system zasypiania

Instalacja :

Ściągamy paczkę yogbox i wypakowujemy ją , potem wchodzimy w ikonkę next i zaznaczamy interesujące nas mody , potem znowu next czekamy aż pasek dojdzie do końca i cieszymy się z modów ;) .

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

mam prośbę dodali byście odrazu minecraft.jar z ta paczką zainstalowaną bo coś źle robie jak cos dajcie tutaj albo na moje gg:3325557

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To udostepni ktos paczke minecraft.jar ( z wgranym YogBox) ? bardzo bym prosił daje + lub jak kto woli - (PROOOOOOSZE) chyba ze ma ktos paczke z 4 porami roku

EXPmIpC.gif

Opublikowano

poniewaz mam problem z moim komputerem i nie moge otworzyc poprzez jave gdyz wyskakuje blad ale jak ktos wysle cala paczke to dziala bo sprawdzalem na innym modzie gdyz inne mi tez nie instaluje

Z góry dzieki (GG:3325557 )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie chodzi o to jak rozpakowuje to to jest aplikacja .jar (czyli java i u mnie sie to otwiera za pomoca WinRar a nie javy i w tym problem gdyz jest to ten instalator mam nadzieje ze udostepnisz te paczke chyba ze umiesz rozwiazac ten problem)

PS: robilem otworz za pomoca Java i nic nie daje z gory dzieki za paczke

EXPmIpC.gif

Opublikowano

napisalem nikt nawet nie zobaczyle ale ok moze destrakszyn wyslalbys bo bardzo bym chcial miec chociazby ten seasons mod a do 1.8.1 nie mozna znalezc bo tylko on to z updatowal

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Intence co ty taki napalony? wysyłanie minecraft.jar jest zabronione w owym folderze zapisuje sie Xguid, który zapisuje dane "login hasło" - lastlogin.

Jeżeli by ci wysłał owy "minecraft.jar" mojang miałby prawa do usunięcia mu premium lub zablokowania jego Xguid'a co by oznaczało koniec gry w mine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...