Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam nie tyle poradnika co porady mam nadzieje ze dobry dzial .

Otóż mam laptopa dane :

Intel Core 2 Duo 1,5 ghz

Karta Graficzna : ATI Catalyst - wersja 2007.0621.1715.28924.

3 GB Ram

Windows Vista Home premium

I tu jest problem zastanawiam sie czy nie lepiej zakupic Windows 7 Bo slyszalem ze jest szybszy i ogolem ma wiecej funkcji , myslalem tez od podkreceniu procesora do 2ghz nie czy jest to mozliwe poniewaz mam laptopa .. i sie zastanawiam. I jeeszcze jedno moim ceelem jest 0 lagow w csie i przy nagrywaniu minecrafta na takich ustawieniach : Fancy,Far zeby bylo ok. 40 klatek ..

Czy jest to mozliwe cierpliwe czekam na porady !

Opublikowano

na tym zechlaku raczej nic nie poprawisz instalując inny cięższy system, będzie na pewno chodził wolniej a czy polepszy jakiekolwiek warunki gry , wątpię

za tą cenę nie kupisz żadnego windows na laptopa , mimo ze niby będziesz miał legalny będziesz go miał nielegalnie , potrzebna wersja BOX a nie OEM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czyli nie ma co liczyc na jaka kolwiek poprawe ?

chcialbym osiagnac te 40 klatek przy nagrywaniu i zeby cs chodzil bardzo plynnie . mam pytanie czy w gre wszedla by zmiana procesora ? bo wszystko inne chyba jest dobre ..

Opublikowano

jeżeli na tym złomie w ogóle ci działa mc to gz, jak chcesz mieć co najmniej 40 fps przy nagrywaniu tego pikselowego chujstwa to zainwestuj w lepszy sprzęt

Opublikowano

To trudne bede musial troche poczekac .. probowalem jakims game boosterem ale to gowienko daje . Moze ktos by mi podal jakis program ktory mogl by zabodziec klatkowaniu w minecraft . A co do csa to juz zaradzilem laga :)