Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie słuchasz swoich rad ;) byłem ciągle wyspotowany a ty nie patrzyłeś na minimapkę i nie zauważyłeś że ktoś (czyli ja ^^) cię zajeżdża od tyłu ;) i w dodatku skapłeś się dopiero po 2 strzałach w dupę :D

a tu niżej daję screen shota (niestety w kodzie ponieważ ciągle mam napis że nie mogę dodać w takim rozszerzeniu...)

To jest ukryta treść, proszę

Przenieś mnie!

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Nie pamiętam tej walki. Zapewne byłem zajęty czymś większym. Stosuje się do swoich rad, ale czasem mi nie wychodzi.

Takie pytanie jakim czołgiem grałeś ?

Gratuluje rozwalenia mnie i życzę dalszych sukcesów :D(ustaw sobie tego screen-a na profilu, w formie trofeum ;) )

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Taki mały offtop.

Nie róbcie więcej takich tematów. Jeśli chcecie się pochwalić, że kogoś rozwaliłeś to pisz w temacie(np. mnie ;) )

To jest ukryta treść, proszę

Zostawię temat otwarty. Może ktoś będzie miał coś mądrego do powiedzenia ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

No to żaden wstyd zostac rozwalonym przez ferdka ;)

Jakbyś mnie rozwalił jakimś 5 tierem to byłby dopiero powód do dumy

1335991896-U274919.png

Opublikowano (edytowane)

no ale mi chodzi o to że nie patrzałeś na mini mapę i skapłeś się że cię walą w dupę po 2 strzałach ode mnie :);) i moja nowa sygna gotowa fajna? ^^

Edytowane przez StefanMT2

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Hehe. Widze, że wziołeś to bardzo dosłownie. Jak już mówiłem, możliwe że byłem zawiązany walką z innym czołgiem ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

wiem wiem ;) ale on na objekta walił (wróg) wiec ty jak dostawałeś w dupe to mogłeś się odwrócić ;*

I tak by to mu nic nie dało. :D

Opublikowano

StefanMT2- Nie rozumiem tego tematu czolg ma jedno dzialo i sie nie rozdwoji wybral lepszy cel a ty sie cisniesz jego moze wyskocymy na treningowke i zobaczysz jak jest jak dwa czolgi cie jada :P

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

jak już mówiłem (wystarczyło uważnie czytać) nie jechały go 2 czołgi tylko jeden (ja) opis sytuacji gdy podjechałem od tyłu go przed nim stał object 704 z jego drużyny i on i objekt walili w jakiś czołg z mojej drużyny ten czołg z mojej drużyny walił obiekta a oban był schowany za obiektem więc był bezpieczny i nie jechały go 2 czołgi więc nie był pod presją w który czołg walnąc itp. itd. :) a skapł się że ktoś go wali w dupę po 2 strzałach (ja ferdek z najlepszym działem wiec jest to około 800-1000 hp za 2 strzały) a is-3 ma 1500 coś wiec skapł się że coś go wali dopiero po utracie około 1000hp

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Dobra trudno, co się stało to się nie odstanie. Koniec dyskusji, sprawa wyjaśniona... jestem noobkiem :/

Dział ma się kręcić wokół WoT-a, a nie wokół mnie ;)

CLS

1335991896-U274919.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...