Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywody co środy, czyli co wyróżnia ten serwer

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Z serwerem nie mam nic wspólnego, zarówno w grze jak i na forum, więc opiszę sprawę z podglądu usera. I tak, wiem, że w tytule jest mowa o środzie, a mamy piątek, ale to akurat błaha sprawa.

1. To tylko gra.

Serwer powstał po to, by userzy mpc mogli się dobrze razem bawic i grac. Czyli sprawdza się wiedza z przedszkola. Serwer był reaktywowany parę dni temu,a już, proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/464116-skarga-geoning/page__pid__3305788#entry3305788

Skarga na admina. Słuszna/niesłuszna, Wasza ocena. Moim skromnym i mało liczącym się zdaniem, wina leży po obu stronach. Słowo "kupoś" pojawiało się wielokrotnie w statusach, postach ds. serwera, czy Geoninga, więc miał prawo się urazic, a Cheatek (inteligentnie, propsy), próbował z tego wyjśc. A teraz drugi koniec kija: (cytat niedokładny, bo go już tu nie ma).

By Mounthains:

6. Czemu ty nie reagowałeś, jak mnie na serwie nazywali koniem?

By Geoning

Nie widziałem tego

Cóż, szczerze mówiąc nie darze Mou szczególną sympatią ale zawsze jestem za tym, kto ma rację. A wątpie, by nikt z kidmodów/modów/adminów, nie wiem kogo tam jeszcze macie na serwie nie widział wyzwisk na Mou w czacie, bo to raczej nie były pojedyńcze wulgi. A każdy forumowicz ze stażem 2 tygodniowym wie, że nazywa się go koniem, (słusznie/niesłusznie/lubie placki, błędne skreślic).

I to wyglada na głupią próbę dowartościowania się, bo Geoning stracił wysoką rangę na forum i jedzie dziś na membersie. Cóż, ma prawo, on jest adminem na serwie i po tylu wyzwiskach, obrazkach (pamiętne MPC Gejoning graff pack) wcale mu się nie dziwie.

Serwer istnieje pare dni (powtarzam sie, wiem), a już atmosfera jest jak w Korei Północnej. Ten to, ten tamto. Pojawia się przy tym masa bluz i bezpodstawnych oskrażeń. Na serio, sprawę można rozwiązac zwykłą, prostą rozmową, nie trzeba na samym początku spinac poślac.

Chodzi o dobrą zabawę i miłą grę, a nie głupią rywalizację i chujową atmosferę.

Cóż, życzę powodzenia w rozwoju serwera, jeśli coś więcej zauważę, to się z wami podziele, chodź to i tak was gówno obchodzi.,

Pozdrawiam. Ps. jeśli popełniłem błędy w tekście nie pisz, że mml nie wypada robic takich byków, a na bank kilka się tu znajdzie.

Opublikowano

Przypominam Ci że mnie też wyzywali na serwie w tym czasie gdy Geoning rozmawiał z jakimś userem.Cóż, nie zauważył?Ego rozpierdala

Swoją drogą. Acha, i ten system banowania, np za wulgi, czy obrazy, jest.. hm.. Dziwny. tyle w temacie.

Opublikowano

Nie wam to oceniać. Gdy obrażali mounthainsa, prawdopodobnie mnie nie było na serwerze, mam wiele zajęć oprócz bycia zalogowanym na serwerze i przeglądaniu spamu. A w takim razie, nie do mnie z tym dlaczego inni nie byli banowani. Nie wiem czy zauważyliście, ale od kiedy wystartowała ta beta, zająłem się tylko serwerem, nie mieszając w to mouthainsa. No nie, mieszałem /whitelist add mounthains.

Sprawa zabrania mi praw.

Nonstop mounthains oblokowywał temat, aż w końcu dałem sobie spokój i tym samym został post obrażający mounthainsa.

Warn dla najwyżej postawionego członka teamu. Też przesada pisząc na niego"user".

Zavetti ma całkowitą racje.

Opublikowano
Nie wam to oceniać. Gdy obrażali mounthainsa, prawdopodobnie mnie nie było na serwerze, mam wiele zajęć oprócz bycia zalogowanym na serwerze i przeglądaniu spamu. A w takim razie, nie do mnie z tym dlaczego inni nie byli banowani. Nie wiem czy zauważyliście, ale od kiedy wystartowała ta beta, zająłem się tylko serwerem, nie mieszając w to mouthainsa. No nie, mieszałem /whitelist add mounthains.

Sprawa zabrania mi praw.

Nonstop mounthains oblokowywał temat, aż w końcu dałem sobie spokój i tym samym został post obrażający mounthainsa.

Warn dla najwyżej postawionego członka teamu. Też przesada pisząc na niego"user".

Zavetti ma całkowitą racje.

Wyzwisk na mnie nie zauważyłeś?
Opublikowano

Buba powinien być traktowany jak user może zyskać warny a nie piszecie że nie powinien dostawać % to jest absurd -,- jest userem zwykłym który pomaga przy serwie mpc

co do sytuacji ech szkoda gadać geo nie powinien mieć praw w dziale ^^

Opublikowano

Buba powinien być traktowany jak user może zyskać warny a nie piszecie że nie powinien dostawać % to jest absurd -,- jest userem zwykłym który pomaga przy serwie mpc

co do sytuacji ech szkoda gadać geo nie powinien mieć praw w dziale ^^

Ja jestem też userem. Buba ma pełne prawa na serwerze jak i ja, więc powinien być traktowany tak samo.

Piszę pluginy. To nie jest user pomagający.

Opublikowano

@up ahm zrobił serwa czy tam dalej robi tak jak ty nie no fajnie że robicie coś dla mpcforum ale po za tym nic nie zrobił na forum, tutaj ludzie zapierdzielali żeby mieć prawa moda w dziale czy tam nie wiem co ty masz a on robi od nie wiem ilu tego serwa i ma mieć uprawnienia ech bez jaj dla mnie nie zrobił dużo dla mpc prócz pluginów sry ale każdy ma być traktowany równo

Opublikowano

@up ahm zrobił serwa czy tam dalej robi tak jak ty nie no fajnie że robicie coś dla mpcforum ale po za tym nic nie zrobił na forum, tutaj ludzie zapierdzielali żeby mieć prawa moda w dziale czy tam nie wiem co ty masz a on robi od nie wiem ilu tego serwa i ma mieć uprawnienia ech bez jaj dla mnie nie zrobił dużo dla mpc prócz pluginów sry ale każdy ma być traktowany równo

To nie jest dział minecrafta czy jego podforum, ale dział serwera. Administrator serwera powinien mieć prawo do działu, co pomaga w administracji.

Opublikowano

@up Ta i będzie usuwał czy zamykał tematy nie wyjaśnione bez przesady ja mogę parę dni ci "lizać" dupe i też np. dostane jakaś tam range -,-

Z całym szacunkiem do buby

@buba z całym szacunkiem szanuje twoją prace no ale bez jaj na forum nie znasz regulaminów ani niczego zresztą sam napisałeś, ale sry żeby aż uprawnienia powinien tutaj określony moderator minecrafta rządzić co ma uprawnienia też na serwie

Opublikowano

Tak jak mówię, nikt nie powinien mieć uprawnień moderacyjnych w tym dziale, nawet Geoning z powodu rozdawania warnów ba prawo i lewo. Pogadam o tym z Lord Makinem oraz Mou.

Opublikowano

Tak jak mówię, nikt nie powinien mieć uprawnień moderacyjnych w tym dziale, nawet Geoning z powodu rozdawania warnów ba prawo i lewo. Pogadam o tym z Lord Makinem oraz Mou.

Jeszcze nikomu nie dałem warna o,O

Opublikowano

Oki. Zacznę od początku. Jako, że Geoning jest. Raczej był moderatorem działu serwera Minecraft na MPC powinien zachować szczególną uwagę do osób w nich przebywających. Zdiąłem mu rangę, z tego powodu iż prędzej ode mnie zobaczył multikonto osoby, która obraza nałogowo moją osobę. Nic z tym nie zrobił. Ba. Zplusował go. Nie obchodzi mnie to jakie on darzy uczucie względem mnie. Kiedyś starałem się go mocno chronić prze Ventosami i Jackami, lecz jednak ten stan nie doceniono. Cóż. Przykro mi. Gdzie nie gdzie Geoning zaczął się dosłownie wywyższać na forum. Uważał się za osobę lepszą, ponieważ za jego plecami stoi główny administrator kokosz. Tak to wygląda w naszym świetle i Ty o tym doskonale wiesz. Niestety nic z tym nie zrobiłeś. Kompletnie zlałeś. Nie mam Ci to za złe. Mam Ci za złe, że jesteś osobą ważną (dla kokosza) na serwerze, a całkowicie nie potrafisz wyjaśnić dosłownie żadnej sytuacji i konfliktu. Zakrywasz sie adminem i masz to w dupie. To nas to denerwuje.

Co do buby. Naprawde nie wiem kto to i co robi, ale jest on memberem na MPCforum. Warny może wyłapywać.

Jestem skłonny porozmawiać na pw z sprawie oddania mu praw w tamtym dziale, jeżeli znów nie postawi na swoim.

Tyle ode mnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie ogarniam ludzi mająch coś do Geoninga. Niedość że poświęca godziny na dopracowywanie serwera np:"anty x-ray", to macie do niego jakieś żale...Nie znam innej osoby z MPC która przygotowała by serwer lepiej. Tyle odemnie...

Opublikowano

Zavetti, wyśmienita opowieść wodzu.

jakoś nie wierzę w to ze nikt nie widział jak obrazali Mou czy Cheatka, bo moje ''daj mi bana!'' odrazu zobaczyli.

Rozumiem że czasem wolimy czegoś nie widzieć, ale mając jakąś tam rangę na serwerze powinnismy schowac swoje sympatie albo niechęć do kogos oraz dumę do kieszeni i robić to co powinien robić Moderator, bez ulgowego traktowania bo osobą obrażaną jest ktoś kogo nie lubimy.

Tyle odemnie. PJONA

Za to co odjebałeś kiedyś na forum nawet na WL nie powinieneś trafić.

Oki. Zacznę od początku. Jako, że Geoning jest. Raczej był moderatorem działu serwera Minecraft na MPC powinien zachować szczególną uwagę do osób w nich przebywających. Zdiąłem mu rangę, z tego powodu iż prędzej ode mnie zobaczył multikonto osoby, która obraza nałogowo moją osobę. Nic z tym nie zrobił. Ba. Zplusował go. Nie obchodzi mnie to jakie on darzy uczucie względem mnie. Kiedyś starałem się go mocno chronić prze Ventosami i Jackami, lecz jednak ten stan nie doceniono. Cóż. Przykro mi. Gdzie nie gdzie Geoning zaczął się dosłownie wywyższać na forum. Uważał się za osobę lepszą, ponieważ za jego plecami stoi główny administrator kokosz. Tak to wygląda w naszym świetle i Ty o tym doskonale wiesz. Niestety nic z tym nie zrobiłeś. Kompletnie zlałeś. Nie mam Ci to za złe. Mam Ci za złe, że jesteś osobą ważną (dla kokosza) na serwerze, a całkowicie nie potrafisz wyjaśnić dosłownie żadnej sytuacji i konfliktu. Zakrywasz sie adminem i masz to w dupie. To nas to denerwuje.

Co do buby. Naprawde nie wiem kto to i co robi, ale jest on memberem na MPCforum. Warny może wyłapywać.

Jestem skłonny porozmawiać na pw z sprawie oddania mu praw w tamtym dziale, jeżeli znów nie postawi na swoim.

Tyle ode mnie.

Nałogowo? Widziałem te konto, 1 post.

Bym zacytował, ale kij z tym.

Jak ktoś się postara, znajdzie.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

szwinqel, a co ja odjebałem ze nie powinienem trafic na WL? Chyba wszystko juz wyjasniłem z kim miałem, wiec japson pl0x.

gejoningi itp ? ;]

Wcześniej, czy później i tak byś dostał bana.

I ogarnij swój "slang" bo na wiosce lepszy mają.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Proszę Bubę, Mou, Geoninga o wspólną konferencję. Mam wrażenie, że wynikło "małe" nieporozumienie.

Temat zamykam, resztę załatwimy poza forum.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...