Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zapomniany Tex. Pack HD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

texturepacklogo.png

UWAGA: co do filmiku, textury niektóre textury na nim sa nieco inne niż obecnie, także po ściągnięciu mogą się lekko różnić. Większość jest zmieniona na lepsze. Bazą pod textury był LB PHOTO REALISTIC, także 3 czy 4 textury z niego możecie ujrzeć. Pisząc bazą miałem na myśli to, że otworzyłem plik terrain z LB PR Texture Packa, i zamieniłem textury na swoje (miałem problem z rozdzielczością, a akurat lb pr texture pack ma taką jaka mi odpowiadała). Ale w żadnym wypadku nie plagiatuje czyjegoś texture packa! 99% textur jest moja.

Witam, chciałbym zaprezentować zrobiony przeze mnie texture pack. Ma on na celu polepszenie textur na dużo bardziej realistyczne, przy tym nie zmieniając diametralnie wydajności. TP nadal jest w wersji beta, także może zawierać bugi i błędy - o czym proszę byście mnie informowali w temacie.

Nie sugerujcie się skrzynią pokazaną na filmiku. Jej textura będzie wymieniona, jest ona tymczasowa i pochodzi z innego texture packa.

NICK ZAPOMNIANY TO JEDEN Z MOICH NICKÓW, KANAŁ NA YT ZAPOMNIANY1212 TO RÓWNIEŻ MÓJ KANAŁ! (tak nawiasem mówiąc, żeby potem nie było, że nie jestem autorem TP, albo coś kradnę)

TERRAIN.PNG

jeśli ktoś by chciał zobaczyć przed ściągnięciem:

Terrain.png

[sPOSÓB INSTALACJI]

1. Ściągamy MC PATCHER (link: MC PATCHER)

2. Usuwamy wszystkie texture packi z folderu texturepacks (aby go znaleźć: WCHODZIMY W START > URUCHOM > wpisujemy %appdata% > otwieramy folder .minecraft > texturepacks)

3. Uruchamiamy MC PATCHERA.

4. Klikamy PATCH.

5. Wrzucamy Zapomniany Tex. Pack HD do folderu texturepacks.

6. Włączamy Minecrafta.

7. Kiedy jesteśmy w menu głównym wchodzimy w Mods and Texure packs i wybieramy nasz texturepack.

DOWNLOAD

Earth-Download_128-1.png

Pozdrawiam, mam nadzieję, że TP się wam spodoba.

beznazwy2kopias.png