Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

x3n0rix18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Zrobiłem tak ze dałem na d/gry/nexon/nexonplug i d/gry/nexon/warrock i nie chce wejsc bo mi wyskakuje instalaccja ;/ moj kumpel mowi ze trzeba zmienic cos w rejestrze systemu ale on nie ma czasu dzis ani jutro . Pomozcie ktos jeszcze

Opublikowano

@up

bo tej strony nie otwiera sie na firefoxie tylko na innych przegladarkach najlepszy eplorer i opera. Bo nie wyskakuja błedy.

Losiu wez cos jeszcze pokombinuj

Opublikowano

ej mam problem jak juz wypelnilem nr pesel dane , imie nr telefonu email wszystko ladnie wciaskam dalej spoko czekam laduje sie wyswietla sie stronka myslalem ze juz do reje a tu jakis komunikat przetłumaczony " Rodzicielskiej numer ubezpieczenia społecznego nie jest ważna. " i wyczyszcza mi pole i od nowa co mam zrobic ??

Opublikowano

WarRocka można ściągnąć tylko przez NexonPlug, inaczej nie będzie działać.

off

Opublikowano

Powiedz mi cawley jak go mam sciagnac przez nexon plug jak mi dojdzie do 1,9mb i stoi nie ruszy. i jak wylacze to blad wyskoczy. No powiedz mi?

Opublikowano

@edit

no wezcie pomozcie czemu jak pobieram dochodzi do 1.9mb i nie pobiera dalej. Albo jak mam pobranego wr od losia i chce właczyć przez nexona to sie pobieranie włącza ^^

Opublikowano

mogę pomoc z rejestracją(wyjasnić cos) ale nie z grą, wiem na 100% ze nie dziala przez odpalenie go normlanie tylko trzeba przez plugin albo stronkę( logujemy się i GAME START klikamy,

lagi... hm napewno są nie duże ale są

fs.png

• Dodaj nową pozycję...