Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoze mi ktos wiec tak

plugin mam zainstalowany na dysku C/Nexon jest tam tez zainstalowany warrock do ktorego pozniej przenioslem pliki od losia .

probowalem z mafia odpalic wr ale nie dalismy rady wiec oto moj problem

wlaczam plugin loguje sie na pluginie wybieram strzalkami warrock i dusze play jednak nic sie nie dzieje

tak samo mam przez stronke loguje sie na strone dusze GAME START i dupa pojawia sie komunikat na stronie po chinsku i nic sie nie dzieje

prosze o pomoc mafia21 mowi ze wszystko mam dobrze zrobione

Opublikowano

Generatory nie potrafią robić KSSN od 92 w górę. Max potrafią zrobić do 91. Powód? Nie wiem ale tylko w KSSN z wiekiem 92 i w górę nie trzeba wysyłać sms potwierdzającego twoją tożsamość.

76561197995014005.png

Opublikowano

A mi nie. Pomoze mi ktos? dalej jak wlączam game start albo w pluginie wr to mi instalacja wyskakuje. Jak zrobic zeby mi się gra wczytywała a nie instalacja. Bo w instalce i tak dochodzi do 1.9mb i end

Opublikowano

Uff udało mi się ten nasz błąd przez Korean Character Generator zrobić i wyszło coś takiego 만15세이삼부터게임을하실수있습니다.^^. - Trzech lat od 10.015 do gry w Internecie. ^ ^.

• Dodaj nową pozycję...