Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Your IP address ........ is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

Chce pobrac 4 pack a nie idzie ;/

21f0dgn.jpg

Opublikowano

mi party od losia nie dzialaja

sciagam nexon plug zainstalowalem na D/nexon uruchomilem i zrobil sie folder warrock do folderu warrock wrzucilem pliki od losia i nadpisalem

ok teraz wlaczam nexon plug

loguje sie pasami wybieram warrock i dusze play nexon chowa sie na pasek i nic sie nie dzieje

tak samo mam z strona zaloguje sie i dusze GAME START i nic pomoze mi ktos??

Opublikowano

ja z kolei odpalam plugin logoje wybieram warrock daje play odpala sie warrock updater obydwa paski są załadowane a GameStart zablokowane

wie ktoś dlaczego tak???

@edit

juz all działa naprawiłem po swojemu

Opublikowano

ja z kolei odpalam plugin logoje wybieram warrock daje play odpala sie warrock updater obydwa paski są załadowane a GameStart zablokowane

wie ktoś dlaczego tak???

Musisz poczekać parę minut i się odblokuje...

beztytuuiqs.jpg

76561198090890807.png

Opublikowano

mi party od losia nie dzialaja

sciagam nexon plug zainstalowalem na D/nexon uruchomilem i zrobil sie folder warrock do folderu warrock wrzucilem pliki od losia i nadpisalem

ok teraz wlaczam nexon plug

loguje sie pasami wybieram warrock i dusze play nexon chowa sie na pasek i nic sie nie dzieje

tak samo mam z strona zaloguje sie i dusze GAME START i nic pomoze mi ktos??

pomoze mi ktos??

Opublikowano

ten nexon plug ze strony musze sciagnac nexona?

Dobra juz mam tylko jak zainstalowalem tego plugina i pobralem tak jak powiedzial kolega wyzej to wyskoczylo nexon installater z jakimis hipkami i pisze kartrider

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ehh Dlaczego nie moge sie zalogowac w nexon plug? Wczoraj w nocy normalnie mi chodzil a dzisiaj sie zalogowac nie moge ;/

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

ainstalowalem tego plugina i pobralem tak jak powiedzial wrrr to wyskoczylo nexon installater z jakimis hipkami i pisze kartrider co mam robic !!!!Za pomoc dam + i 5 !!

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ściagnolem warrocka z tych partow wypakowalem.Pobralem i zainstalowalem nexon pluga i teraz co ja mam zrobic!

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Musisz tamte koreanskie fonts usunac i wklejic te angielskie.Pomozcie z mojim problemem

21f0dgn.jpg

• Dodaj nową pozycję...