Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

Mafia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELo macie może koreana w partach?? Bo mi sie nie chce sciagnac przez ten nexon. mam w pliku warrock zaledwie 8 plików i wogole nie mam zadnego update nic!!! A te party w tym poradniku tez mi nie chodza bo 1 part jest uszkodzony ;/

snikersproject1.png
Opublikowano

dalej mi to wyskakuje!

89383767157463936744.jpg

a tak odpalam wr, jestem zalgowany na stronie tego wr'a, na nexon plugu też, odpalam tego launchera i daje gamestart. i wyskakuje właśnie to.

37833199656882799343.jpg

POMOŻE KTOŚ??

Opublikowano

Nie chodzi mi o moment, kiedy mam uzupełnić imię Koreańczyka zgodne z KSSN , nie idzie tam nadusić kopiuj / wklej. A ja nie mam ServicePacka2 , wiec nie mogę zmienić sobie klawiatury na języki ze wschodu typu koreański,chiński itd... To jk pomoże ktoś ? ;x Albo błaaagam jak ktoś ma 2 konto to odsta mi 1 ,jak będzie działać , dam 35 lvl w international z ratiem 2.06 (bez resa)

ots.png

Opublikowano

dzieki skorzystam z poradnika masz +

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

cyprian0, robiłem wysztko tak jak pisałeś, gdy przez nexon pluga daje play, włącza mi się tylko strona z tym filmem o zombi, a jak na stronie daje game start to wyskakuje ten błąd:

54357525445254494108.jpg

Opublikowano

cyprian twoj poradnik mi pomogl lecz nei dokonca oto moj problem

mam tak nexon plug i warrock D/nexon

teraz tak wlaczam pluga daje ten przycisk play plug ziwija sie na pasek pokazuje sie maly pasek od wr i duze okno wr dusze game start i nic sie nie dzieje

tak samo mam przez strone tylko ze stronka sie minimalizuje pokazuje sie male i duze okno od wr dusze game start i co dupa nic sie nie dzieje

prosze o szybka pomoc

• Dodaj nową pozycję...