Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze

MAM konto na wr korean , zainstalowaną gre na kompie ale kiedy prubuje wejsc na warrocka to wyskakuje mi błąd wersion.jail dzieje sie to kiedy loguje sie przez stronke jak i zarowno przez plugina....

link do ss ... http://img256.images...beztytuuftq.jpg

Prosze o Pomoc :::::::: overclock:::::::::

Często mam ten błąd...

Wystarczy popróbować parę razy i będzie działać...

E chcesz klan to pisz na GG 21815786

76561198090890807.png

Opublikowano

@UP

A wpisałeś KSSN 92, 93, 94 lat? Jak nie to o co ci chodzi?

Okej mam tylko problem jest z przetlumaczeniem obrazka ;/ na wszystkich przegladarkach widze kwadraciki zamiast symboli .... ;(

Opublikowano

Ludzie pomocy robie wszystko jak powinno byc w rejestracji a jak klikam "rejestruj" to mi wyskakuje blad i wszystko mi kasuje ... juz 5x i nie wiem co zle robie ;/ niech ktos pomoze bo juz od 2h nad tym siedze ... 4055511 ;/

Opublikowano

Ludzie pomocy robie wszystko jak powinno byc w rejestracji a jak klikam "rejestruj" to mi wyskakuje blad i wszystko mi kasuje ... juz 5x i nie wiem co zle robie ;/ niech ktos pomoze bo juz od 2h nad tym siedze ... 4055511 ;/

Ja dam konto z chyba 5 lvl za premium lub kredyty do naszego warrocka

12086470

Opublikowano

hmm mam ten sam problem i nie wiem o co chodzi nagle wszystko kasujei nic nie robi

Opublikowano

kurde... mam taki problem bo gdy zalaczam przez nexon ten trojkacik z ryjkiem heavy to mi pplug znika do paska czekam 30 min i nic sie niedziej .... mam party od losia a lokalizacja ..... : C-nexon-nexonplug a wr to C-nexon-Warrock zalaczam przez luncher i pupa blada loguje sie i czakm 1-2 min i wyskakuje cos napisane... nie wiem o co caman, a na stronce wr naciskam raz te game start(jestem zalogowany) i mi sie robi stronka o adresie "http://warrock.nexon.com/warrock2/home/GamePlayingWeb.html" i tan sam blad jest gdy zrobie nexona zalacze(recznie) stronke i nacisne game start .... nic sie nie dziej zalaczam luncher i potem game start i loguje sie i ten blad...prosze o pomoc za rozwiazanie daje na INT golda na 30 dni i 4 promo code............

Opublikowano

To przez nexon Plug wbij do tego folderu gdzie masz nexona klikasz logujesz się wybierasz WarRock i play...

jak chcesz klan pisz GG 21815786

76561198090890807.png

Opublikowano

ale czekam 30 min i sie nie patchuje

@edit dozuce jescze 1200g1

@edit ok udalo sie zainstalowalem na nowo nexona i loguje sie i pisze cos a w srodku jest 15 (chyba to ze 15+ nie mam) w real mam 16 a kssn mam 93/94 nie pamietam i co wy na to???? (wynagrodzenie aktualne)

• Dodaj nową pozycję...