Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

iam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm to dziwne, ale konta po miesiącu zostają deaktywowane, lub usunięte -_-? W ogóle wpisuje dobre passy i login, a konto ni chuja nie da się zalogować...

Opublikowano

Siemka. Wszystko dobrze zrobiłem. Zalogowałem się w nexon pluga. Wybrałem warrock i, gdy sie włącza updater to cały czas mam caly niebieski pasek, a Game start nie można nacisnąć. Za pomoc dam 5 i +.

@EDIT

Problem rozwiązany. Nagle jak napisałem zrobił sie update. AA... czy po pewnym czasie prędkość się zwiększy ?

Opublikowano

Siemka. Wszystko dobrze zrobiłem. Zalogowałem się w nexon pluga. Wybrałem warrock i, gdy sie włącza updater to cały czas mam caly niebieski pasek, a Game start nie można nacisnąć. Za pomoc dam 5 i +.

@EDIT

Problem rozwiązany. Nagle jak napisałem zrobił sie update. AA... czy po pewnym czasie prędkość się zwiększy ?

Prosze pomóżcie ! Zwiększy się ta prędkość ? A może ktoś mógłby mi wysłać tego update ? Ma on 40 mb, a mi się ściąga z prędkością 1 kb/s a mam net 4mb.

@EDIT

Za wysłanie mi tego patcha dam działający KSSN !! Można tam zrobić jeszcze 1 konto !

• Dodaj nową pozycję...