Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

Twój GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to normalne i fer ? ... na koreanskim czyms mozesz miec wrzystko.. a na orginalnym amerykanskim jest ciezej.. czy to fer ze my musimy kupowac bronie za rl. kase a oni moge je miec za darmo ... ? .. pzdr ..

Opublikowano

up ale oni na innych rzeczach kase kosza tutaj se zrobisz preme na playspan i masz pxy na dinary a oni musza cash kupic tak samo stroje itp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Cześć ;p wszystko ogarnołem ale mam nadal krzaczki;d, podmieniłem "fonty" i nic:(, tych opcji w panelu sterowania nie mam;/. Czekam na odpowiedzi;d

Opublikowano

mam pytanie czy mógłby mi ktoś założyć konto a potem podać passy na pw?

Nie dajemy kont na forum.

Chyba wszystkie KSSN zajęte... Ściągnąłem listę ok. 300 KSSN i wszystkie zajęte.... (Po 3-4 konta)

Co ty gadasz 3 dni temu zakładalem konto i było full dostępnych kssn.

.

Opublikowano

Niby kidmod, a nie potrafi nawet pomóc innym... Co do koreana to niezła ta mapa hallowen xauen ;>. A w ogóle to kidmod nie powinien pisać bardziej po polsku -_-?

Opublikowano

witam ma ktoś może wolny kssn oraz nazwę koreańska chodzi o to że nie wiem jak zrobić oraz zamiast znaczków mam prostokąty wie ktoś jakie trzeba sterowniki. odwdzięczę się + i 5

Opublikowano

Szkoda :/ może jeszcze coś się znajdzie - jak nie jadę Cabal-em

@Konrado Sciągnij chińskie i koreańskie czcionki z neta...

" Krzaczki "

Ps: Pier......e nie robię !

Rainbow Dash !!!!

Opublikowano

ehh prosze o pomoc ; / nie moge zrobic tego konta tzn jestem podajze na 4 albo 3 temacie nie chce mi wgrac jakis blad wychodzi poda ktos gg albo co prosze o pomoc

• Dodaj nową pozycję...