Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

moja hahahdbh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jeżeli ci chodzi o aktywacje to i tak nie masz przecież koreańskiej komy więc co ty piszesz tu? KSSN 92+ musi być i tyle, było ()tysięcy tych KSSN w necie nie możliwe, że all zajęte jeżeli tak to albo robicie po 50 kont albo z innych krajów robią też po kilkanaście kont... a zeszto KSSN nie tylko do WR Korea można uzyć, pewnie więcej osób do Dragon Ball Online czy innych gier koreańskich się rejestruję niż do wr

fs.png

Opublikowano

Witam

Założyłem konto na Warrock Korea , pobrałem grę i pomimo dużych lagów zacząłem grać . Niestety pojawił się problem , a mianowicie nie moge praktycznie nic kupić w itemshopie !! Kiedy chce coś kupić , wyskakuje komunikat załączony poniżej . Nie mogę też kupić żadnych pakietów broni , a takzę 5 slota . Mam jeszcze jedno pytanie : co to jest to zielone "PC" obok ników , ewewntualnie jak to można zdobyć.

Z głory dzięki za odpowiedzi

Pozdro

592a951c436b2_post-57105-0813469001288385355_thumb.png

Opublikowano

No dobra , 5 slotu też nei mogę kupić ... Czy te wszystkie PX-y są dal premium ( bronie czerwone , złote , itp.? ) Ewentualnie jak zmotać 5 slot

Z góry dzięki za odp

Opublikowano

No cóż te PX,y są za tzw. Cash czyli coś jak G1, nie kupisz ich nigdzie prócz Korei. 5 Slot możesz dostać na 3 dni na start, tzn. jak zrobisz konto. A na 30 dni możesz dostać jak nie będziesz używał 40 dni konta w ogóle się nie logował!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem bo gdy chcę zalogować się na tej stronie "http://warrock.nexon.com/warrock2/Page/Gnx.aspx?URL=Home/Index" oczywiście wpisuje swoje id i hasło klikam enter i wyskakuje mi coś takiego "https://www.nexon.com/join/page/nx.aspx?URL=afterjoin/guidejoinfortempuser&n4NexonSN=1392816830" i nie wiem co mam zrobić... Czy mógłby mi ktoś w tym pomóc, powiedzieć co mam zrobić?

Opublikowano

mam pewien problem, a mianowicie nie chce mi sie zaczac patchowac korean nie wiem co zrobic

prosze o pomoc

@Edit

juz zaczelo sie patchowac ale robi sie to bardzo powoli ;/

@Edit

teraz mam taki problem ze na gorze jest 52% a na dole 32% i nie idzie mi dalej

co robic?

• Dodaj nową pozycję...