Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

wrkorean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie pasy do jakiegos konta albo zróbcie mi bo w ogóle nie moze mi sie otworzyc na kilku przeglądarkach próbowałem pliz i jak ktos moze to jakis inny link do downloadu najlepiej multi upload albo cos..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kto chce żebym mu pomógł w rejestracji pisać PW GG : 31188062 lub steam : .::|KwT|::.Bango dobra dosyć tego spamu!

PS ja konto dostałem od Wrrra 4 miechy temu wiec lansik =D

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Cześć,

No więc na wstępie chciałbym przeprosić że napiszę tak jak 90% użytkowników w tym temacie ale...

Mam problem, od 2 tyg. poszukuje działającego KSSN do WR przekopałem już ze 300 stron w Google, wpisałem tysiące kodów i nic. Jeśli ktoś byłby tak miły i pomógł mi w znalezieniu lub odsprzedaniu działającego KSSN byłbym niezmiernie wdzięczny.

PS. Nie jestem laikiem i nie gram w WR bo mam taki kaprys więc KSSN napewno się nie zmarnuje. Chciałbym dołączyć do polskiej grupy graczy w Koreana i zasilić jej szeregi ponieważ nasza Europejska wersja staje się coraz gorsza.

Kontakt: GG 922129 (Zawszę na niewidocznym.)

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam zrobił by mi ktoś konto bardzo proszę ja tego nie ogarniam będą + pozdrawiam

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

• Dodaj nową pozycję...