Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Poradnik] Warrock Korea

michalinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ja tego totalnie nie ogarniam i mam prośbę czy ktoś by mógł mi zrobić konto dam +++++

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Jak skopiować te znaczki bo ja tam normalnie( kopiuj moge na kssn ale wklej na stronce wr niemoge ) nie moge ??

5015c6eb1b6345ffb12a547a7d3f5d2b.0.gif[/url][/img]
  • 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Hej mam prośbę żeby ktoś mi zrobił to konto MAM DZIAŁAJĄCE KSNN! SĄ JESZCZE MIEJSCA!

PRoszę o kontakt na PW

Edytowane przez hat
Opublikowano

zrobi mi ktoś konto proszę ++ będą nie umiem zrobić zróbcie mi jakieś konto

zrobi mi ktoś konto proszę proszę nr gg pisać 36733329

siemka :)

Opublikowano

zrobi ktoś mi konto proszę lub używane może być pisać na gg może być używane jakieś tyle żeby pograć chyba ze ktoś zrobi to ma ++++ lub ------

gg nr 36733329

siemka :)

Opublikowano (edytowane)

Hej proszę o re upload 2 i 4 part koreana pls wszystkie uploady z megaupload nie dzialaja

@edit albo pomóżcie z nexonplug warrock nie chce się patchować

Edytowane przez adam555
33983.png18590.png
Opublikowano

Nie rozumiem jak mam wypakować te wszystkie party, jeśli wypakuje 01 nie poprosi o następny a jeśli połączę to wszystko i wypakuje poprosi o 02 lol?

Opublikowano

Mam pytanko, tam w poradniku kolega dał download WarRock'a, czy możecie mi powiedzieć gdzie tego WarRock'a dać? Tak żeby jak odpalę NexonPlug i dam "play" w zakładce WarRock to żeby mnie się pokazał WRLancher, a nie jakiś inny install, bo próbowałem pobrać WR tym install'em i mi coś nie chyta, więc pobrałem ten download, ale jak go odpalam nie przez nexona to się nie moge zalogować, bo mi jakieś błędy wyskakują, a konto mam w 100% dobre bo już dawniej jak grałem je robiłem.

• Dodaj nową pozycję...