Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłączenie gry po zakończeniu meczu.

Woonsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gram sobie gram, kończy się rozgrywka, pokazuje okienko z "Kontynuuj", naciskam i gra się wyłącza.

Jest na to jakaś rada ?

@1700 post ;d

y5r5.png

Opublikowano

Mam problem. Gram sobie gram, kończy się rozgrywka, pokazuje okienko z "Kontynuuj", naciskam i gra się wyłącza.

Jest na to jakaś rada ?

@1700 post ;d

Ale zaraz, gra po naciśnięciu Kontynuuj ma się wyłączać. To nie jest błąd.

Opublikowano

Jeśli Ci wywala błąd jakiś, a nie ma "Wygrana" albo "Przegrana" to wiem co to może być... Powyłączaj wszystko (gg, przeglądarkę, steama itd...) i zostaw tylko LoLa i najważniejsze rzeczy. Kiedyś mi się wyłączało bo miało za mało pamięci

Opublikowano

Też mam 4gb ramu, ale minecraft+lol+gg+steam+przeglądarka(nowa mozilla z youtubem)=crash lola

A po za tym tak trudno wpisać w google League of Legends? I szukasz tam forum, ewentualnie możesz do supportu napisać

Opublikowano

Czy masz jakieś programy usprawniające działanie komputera? Typu GameBooster czy coś? Możliwe iż wyłącza Ci się proces League Of Legends lub masz ustawiony priorytet na niski i proces się wyłącza. Podczas gry w League Of Legends uruchom menadżer zadań, a następnie w zakładce Procesy sprawdź, czy są uruchomione procesy o nazwie:

-LolClient.exe

-LoLLauncher.exe

i jakieś inne procesy chyba...

Sprawdź priorytety tych wszystkich procesów. Jeśli są ustawione na niski, zmień je na normalny.

Jeśli to nie pomoże, to nie jestem w stanie Ci pomóc. Jeśli jesteś jednak bardzo zdesperowany, zrób system komputera, lub zainstaluj sobie 2x windows'a na komputerze i na nim zainstaluj i graj w tą grę..

Nie mam innego pomysłu na to, jak Ci pomóc ;[

FyvzeeY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...