Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zdobyc Perly Na Longjuyt2

Dragon323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam czarna stal dla woja +6 che ja ulepszzyc na +7 ale niewiem jak zdobyc perle wiem ze z malzy ale sa cholernie drogie i nie dropia chba z kazdej a tak wogule robie konta na longjuyt2 Prosze o pomoc daje 5 tylko niewiem jak dam jak ktos powie;)

Opublikowano

Ulepszaj w DT jedyna rada albo wyłóż 10 euro na 10kk punktów, któte możesz kupić u GM-a i sobie kup perełki.

Opublikowano

Jeśli mozesz na noc zostawiac kompa włączonego to około 21 (zresztą kiedy chcesz) ustaw FB na łowienie przyjdz za 2-3 h wtedy sie przynęta skończy a rybek będziesz miał ohohohooo i mniejwiecej zalezy od szczescia ale powinno wylecieć jakieś 2-4 małże, przez noc jakieś 10 małż, tydzień ciężkiej pracy masz 60-70 małż a z nich około 7-10 pereł...(zależy od szczęścia)

The past has gone

Opublikowano

mam kowalstwo na m i dosyc czesto pali

a jak przechodze na drugi poziom to sie pul godziny laduje a czasami wyzuca a i tak wogule kto zna jakies fajne komendy to niech napisze

Opublikowano

tylko te działają

Przywództwo /ski 121

Koń /ski 131

Górnictwo /ski 124

Kowalstwo /ski 125

The past has gone

Opublikowano

a gdzi to trza wpisac?? bo jak to na czacie wpisz to jst jakis czrwony komunikat:)).

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano
tylko te działają

Przywództwo /ski 121

Koń /ski 131

Górnictwo /ski 124

Kowalstwo /ski 125

A tym ski 121 mozna dobic dowodzenie tylko na m czy wyzej tez? Sprawdzil bym ale sa takie lagi ze nawet nie wchodze na serwer ;d

Pzdr

Opublikowano

Dajesz ENTER i wpisujesz jedną z komend, tymi kodami da sie dobic dowodzenie tylko na M1 potem trzeba czytać ku, kowalstwa nie pokazuje na spolszczeniu ale ono jest

The past has gone

Opublikowano

nie ma takiej (chyba, ale jest i na specjal acc działa czyli konto GM'a)

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...