Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS-wtf FreeBuild [Dedyk][24/7][NO-Wl][No-Premium]

cs-wtf_piterka

Dobry serwer ??  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry serwer ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server sie zapowiada fajnie no ale teleportowalem sie do lasu i złapały mnie takie lagi ze sie grac nie dalo

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER.

Szukamy administratorów, moderatorów !!!!

POTRZEBUJEMY WŁAŚNIE CIEBIE

Chcę stworzyć serwer, który będzie spełniał oczekiwania graczy,

więc proszę o sugestie / opinie na temat serwera.

Opublikowano

OMG, Bardzo nie rozwinięty serwer. Jeśli chodzi o serwery CS to są dobre, ale o Minecraft nie macie zbytnio pojęcia...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jesli chcesz, moge zostac kidmodem na serwerze, gdyż troszkę by go trzeba było rozkręcić ;(

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIE POLECAM ADMIN UCZY INYCH DZIALKI NAUCZAC NAM NIE DAJE OLEWA KARZDY KRRZYCZY ZLY SERVER I PRAWDA. SERVER JEST NIE DO WYTRZYMANIA NERWY 100000000000000000000000000000% !! NIE POLECAM WIELKI MINUS !!

Słuchaj. Jestem sam adminem. Chcę budować miasto coś a nie tylko rozdawać działki.

JA SERWER ROBIĘ DLA GRACZY I NIE MAM ZAROBKU Z NIEGO WIĘC CZY TY GRASZ TO MI OBOJĘTNE.

Jesli chcesz, moge zostac kidmodem na serwerze, gdyż troszkę by go trzeba było rozkręcić ;(

Widzę, po liczbie postów na tym forum, że mogę dać ci admina.

Więc proszę o kontakt gg: 4213851.

Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...